SmartphonesStiriTelecom

Orange afiseaza preturile telefoanelor iPhone 6

precomenzi iPhone 6

Acum 10 zile Orange Romania impreuna cu ceilalti doi mari operatori telecom locali, anuntau ca, noile telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus lansate de Apple pe 9 septembrie, vor fi disponibile prin precomanda incepand din data de 24 octombrie, si disponibile in magazinele proprii din toata tara din 31 octombrie.

Incepand din acest moment, puteti comanda unul din cele doua modele in variante de 16GB, 64GB  si 128GB, impreuna cu unul din abonamentele Pantera pe doi ani de zile (vezi mai jos oferta si preturile pentru fiecare abonament in parte).

Pe langa servicii de voce HD Voice si acces la Internet de mare viteza 4G, Orange Romania mai ofera clientilor sai in perioada 31 octombrie – 31 decembrie o serie de avantaje:

  • prin programul special Buy-Back iPhone pentru vechiul iPhone se ofera un voucher cu valoare mai mare
  • 2 luni gratuite la Asigurarea basic
  • 3 luni gratuite pentru optiunea Universe HD Go prin care pot urmari programe, filme, seriale si emisiuni TV in miscare

Screenshot (125)

Programul Buy-back e valabil pentru clienții care vor să-și schimbe vechiul iPhone cu unul nou, cu activarea sau prelungirea unui abonament din oferta comercială pe 2 ani. De exemplu: pentru un iPhone 5s 16 GB folosit, prin programul special Buy-Back iPhone se primește un voucher în valoare de 280 euro, la cumpărarea unui iPhone 6 16GB. Voucherul primit se poate folosi pentru achiziția iPhone 6 16GB la doar 69 euro cu abonamentul Panteră 41, pe 2 ani, în loc de 349 euro.

Pentru clienții existenți care doresc să achiziționeze ultimul model de iPhone, Orange oferă noul serviciu Early Upgrade prin care pot cumpăra un nou iPhone oricând, indiferent de perioada contractuală actuală.

Cu Early Upgrade clienții pot achiziționa un telefon nou la preț Thank You oricând doresc, fără să mai aștepte terminarea perioadei contractuale. Contravaloarea serviciului este calculată în funcție de taxa lunară a abonamentului pe care clientul îl deține în prezent și numărul de luni rămase din perioada contractuală, la care Orange aplică un discount de 60%.

Pentru a plasa o precomanda accesati oferta operatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!