StiriTelecom

Orange anunta noile abonamente 2015 – 2016 si o serie de alte beneficii

Orange anunta noile abonamente 2015 - 2016

Orange anunta noile abonamente 2015 – 2016, care vor inlocui abonamentele Pantera, Cangur, Colibri, dar si alte noutati si beneficii pentru clientii sai.

In concordanta cu strategia Essentials 2020, Orange Romania isi simplifica portofoliul de abonamente si servicii pentru a veni in intampinare nevoilor esentiale ale clientilor, ofera o baterie Power Up cadou la orice telefon 4G achizitionat si pregateste primul serviciu comercial de apel 4G din Romania, urmand si serviciul de apel prin Wi-Fi.

Dorind sa isi conecteze clientii la ceea ce este important pentru ei, Orange Romania va inlocui abonamentele Cangur, Pantera si Colibri cu Orange Me (abonamente de baza, dedicate serviciilor de voce), Orange Net (dedicat serviciilor de Internet), Orange Share (beneficiile pot fi folosite la comun pe telefon si tableta), Orange Family (adresate familiilor, ce-si pot configura pachetele potrivite) si Orange Pro (destinate micilor intreprinzatori; include si ofertele Orange Share si Orange Family). Pe langa modificarea serviciilor de abonamente, compania va oferi si mai multe telefoane si tablete la 0 euro (pret cu abonament), va facilita achizitia unui dispozitiv prin plata in rate, direct pe factura si va oferi o baterie externa Power Up fiecarui client care achizitioneaza un smartphone 4G. Mai mult decat atat, programul Orange Thank You va aduce beneficii noi pentru actiunile online.

In paralel, compania investeste in modernizarea retelei si, printre altele, va lansa din 14 septembrie serviciul apel 4G prin VoLTE (dezvoltat in parteneriat cu Samsung, va fi disponibil doar pe Galaxy S6 si S6 edge) si ulterior va lansa serviciul de apel prin retele Wi-Fi (VoWiFi).

Noi produse Orange disponibile din 14 septembrie, totodata pentru mai multe informatii privind noul portfoliu Orange, puteti accesa site-ul operatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!