PromotiiStiriTelecom

Orange iti dubleaza beneficiile la abonament cu pachetul special de sarbatori

beneficii abonamente

De curand, operatorul Orange a dat drumul la ofertele de iarna, prin lansarea primei campanii denumita ‘Dublu la beneficii‘ posesoriilor de cartela Orange PrePay.

Astazi, Orange Romania anunta cea de-a doua campanie de acest gen, care da posibilitatea clientiilor care aleg mai multe servicii, smartphone-uri la preturi speciale si o noua oferta Orange TV sa isi dubleze beneficiile prin pachetul special de sarbatori. Clientii care activeaza sau reinnoiesc pe 24 de luni un pachet de trei abonamente diferite sunt recompensati cu beneficii duble pentru fiecare dintre ele. Astfel, daca aleg trei dintre abonamentele de telefonie mobila, telefonie fixa, internet si televiziune, ei vor primi pe toata perioada contractuala dublul minutelor, SMS-urilor si traficului de internet inclus, precum si 6 luni gratuite la abonamentul Orange TV ales.

Clienţii care opteaza pentru unul sau doua abonamente la servicii diferite primesc cu 50% si respectiv 100% mai multe beneficii decat in oferta standard timp de 12 luni, iar in cazul serviciului Orange TV, abonament gratuit timp de 3, respectiv 6 luni.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta vizitati site-ul operatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!