StiriTech

Orange lanseaza serviciul Orange Cloud in Romania

cloud

Prin intermediul serviciului Orange Cloud va sunt puse la dispozitie servere virtuale unde va puteti stoca mai multe tipuri de fisiere, pentru a fi in siguranta, in cazul in care va schimbati telefonul sau il pierdeti sau chiar daca decideti sa il resetati fara sa va faceti un back-up in prealabil.

Serviciul Cloud poate fi accesat de pe device-urile ce utilizeaza sistemul de operare Android prin intermediul unei aplicatii ce poate fi descarcata din Google Play, iar in cursul saptamanii curente ea va fi disponibila si pentru utilizatorii iOS, evident in AppStore.

Clientii care detin un abonament Cangur, Colibri sau Pantera pot solicita activarea acestui serviciu fara a plati costuri suplimentare, iar in functie de abonament vor primi pana la 10GB spatiu de stocare si trafic nelimitat in Orange Cloud. In cazul in care doriti sa utilizati serviciul Cloud dar nu detineti nici unul dintre abonamentele enumerate mai sus, aveti posibilitatea de a alege contra cost una dintre urmatoarele optiuni : 10GB -1,5EURO/luna, 50GB – 5EURO/luna sau 150GB/15EURO/luna.

“Clienţii devin din ce în ce mai familiarizaţi cu folosirea smartphone-urilor, iar accesul la internet oferă mai multă flexibilitate. Serviciul Orange Cloud asigură securitatea informaţiilor, susţine mobilitatea şi permite clienţilor noştri acces rapid, oricând şi de oriunde la fotografii, documente sau contacte de care pot avea nevoie pe parcursul zilei, precum şi distribuirea informaţiilor prin reţele de socializare.“ a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer în cadrul Orange România.

Functii ale aplicatiei Orange Cloud:

  • adaugi poze, videoclipuri, melodii şi fişiere
  • vizualizezi pozele şi videoclipurile direct  din aplicaţie, fără a le descărca
  • asculţi muzică în timp ce foloseşti alte aplicaţii
  • distribui pozele şi videoclipurile pe e-mail, Facebook, Twitter sau Youtube
  • vizualizezi fişierele salvate şi le poţi distribui pe e-mail
  • sincronizezi contactele şi calendarul cu toate dispozitivele tale

Acest serviciu poate fi accesat de pe orice browser de internet, la adresa cloud.orange.ro. Pentru asistenta poti suna gratuit la 408, de pe numarul tau Orange.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!