Orange ofera in premiera in Romania clientilor sai, acces la internet 4G+

0

Orange ofera in premiera in Romania clientilor

Operatorul telecom Orange Romania a anuntat ca, incepand de saptamana aceasta, le ofera clientilor sai posibilitatea de a testa interentul de mare viteza pe mobil (4G+ viteze de descarcare de pana la 375Mbps).

Astfel, vitezele de internet mobil de pana la 375 Mbps pot fi testate de doritori in Orange shop-urile din Piata Victoriei Bucuresti si in Smart shop-urile din Baneasa, Cluj-Napoca si Iasi. De mentionat, ca reteaua Orange 4G+ este prezenta in orasele Arad, Brasov, Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu si Timisoara.

Noile viteze 4G+ sunt accesibile prin terminalele Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 edge.

Orange marchează astfel încă o evoluţie în direcția inovației și demonstrează capacitatea rețelei sale 4G. Rețeaua 4G+ a Orange România, care a fost de asemenea o premieră la nivel național în momentul lansării, acum 2 ani, este prezentă în 13 orașe din țară, unde oferă viteze de până la 300 Mbps.

viteza-orange-4gplus

În cadrul sesiunii de demonstrații deschise astăzi, Orange își mărește vitezele 4G+ de la 300 până la 375 Mbps în magazinele menționate, folosind capabilitățile sporite ale rețelei obținute în urma procesului continuu de extindere şi modernizare, precum şi prin utilizarea optimă a spectrului radio achiziționat în urma licitaţiei din 2012. Acesta îi permite să îmbine 3 benzi de frecvență prin tehnologia LTE Advanced – Triple Carrier Aggregation (3CA), față de 2 benzi de frecvență utilizate pentru a oferi până acum viteze de până la 300 Mbps.

Noile viteze pentru internet mobil completează portofoliul de realizări aduse de Orange în zona 4G, precum cea mai extinsă rețea 4G din România, apelul 4G, apelul Wi-Fi sau serviciile de internet mobil prin 4G+, pentru a le oferi clienților soluții de conectare de ultimă generație, fiabile și performante.

Articolul precedentDenumirea Huawei P9, confirmata de posterul oficial. Camera cu 2 lentile Leica!
Articolul următorWallpaper Galaxy S7 si S7 Edge (Download)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.