StiriTelecom

Dublu la beneficii pe cartela Orange PrePay (minute/mesaje/trafic net) pana pe 31 ianuarie 2014

dublu la beneficii

De astazi, Orange Romania da drumul la ofertele de iarna. Prima oferta Orange aduce dublu la beneficii (minute in retea/international/sms-uri sau dublu trafic internet) clientilor la cartela PrePay, fie ca e vorba de o cartela noua sau una deja cumparata.

Practic, incepand de luna aceasta, daca esti posesor de cartela Orange PrePay sau iti cumperi una noua, poti opta pentru dublul minutelor in retea, sau dublul minutelor internationale, dublu la numarul de sms-uri, sau dublul la traficul pe internet. Pentru activarea ofertei, este suficient un apel la *100#, ramura Dublu, sau accesarea contului Orange, secţiunea Dublu.

„Prin aceasta campanie, Orange ofera flexibilitate clientilor sai sa primeasca mai mult din beneficiile pe care si le doresc. Iarna aceasta se pot bucura de mai multe clipe frumoase povestind cu cei dragi din tara sau din strainatate sau impartasind instant cele mai bune momente cu prietenii pe net.” a declarat Loredana Popp, Consumer Marketing Manager – Prepay in cadrul Orange Romania.

Aceasta oferta de iarna va fi promovata printr-un nou spot TV cu simpaticele personaje Millidge si Doig care pornesc intr-o aventura spectaculoasa prin zapada, alaturi de promovare radio, print si outdoor.

In plus, operatorul ofera clientilor sai posibilitatea de a isi cumpera orice telefon din oferta comerciala Orange, prin programul Orange Phone credit, la un pret mai mic, si pot beneficia de o reducere suplimentara, de 15 euro, la achizitionarea unui Orange Zali sau Orange Hiro, precum si de un bonus de 300 MB pentru trafic de internet. Orange Phone Credit este singurul program cu ajutorul caruia utilizatorii de cartele preplatite pot sa acumuleze, la fiecare reincarcare, bonus ce poate fi folosit ca reducere la cumpararea telefonului dorit.

Toate informatiile despre aceasta oferta le gasiti pe site-ului operatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!