StiriTablete

PadBook S11M, noua tableta Gigabyte lansata la Computex

padbook s11m

Gigabyte PadBook S11M, noua tableta Windows cu tastatura detasabila

Evenimentul Computex e in toi, iar producatorii de smartphone-uri/tablete si alte dispozitive bazate pe tehnologie, isi prezinta noile modele. Printre acestia se afla si Gigabyte, care a lansat o noua tableta cu Windows 8.1, numita PadBook S11M.

PadBook S11M este o tableta impresionanta, performanta si eleganta, avand functia de atasare a unei tastaturi, usurand astfel munca celor nefamiliarizati cu scrierea de pe ecrane tactile si mari. Gigabyte PadBook S11M are variante diferite cand vine vorba de specificatii, ceea ce inseamna ca tableta poate fi si ceva mai accesibila, in functie de dotarile alese. Astfel, tableta vine cu un procesor Intel Pentium (Windows 8.1 Home) sau Intel Core i5 (Windows 8.1 Pro). Are o memorie RAM de 2, 4 sau 8GB RAM, iar spatiul de stocare este si el la alegere, de 64, 128 sau 256GB. Display-ul tabletei PadBook S11M este un IPS full HD de 11.6 inch, iar la capitolul foto, tableta are o camera de 5 megapixeli pe spate, si de 1.3 megapixeli pe fata, numai buna pentru efectuarea de apeluri video. Are in dotare un port HDMI, unul VGA, unul microSD, dar si unul USB 2.0 si 3.0, ba chiar si sloturi SIM. Greutatea acestui dispozitiv este de 1KG, plus 400g tastatura detasabila.

Gigabyte PadBook S11M vine la pachet si cu o tastatura atasabila la tableta, prin intermediul unei bande magnetice, iar odata atasata, poate fi folosita ca si protectie pentru ecran.

Informatiile despre pretul de pornire, dar si disponibilitatea noii tablete PadBook S11M sunt inca nementionate.

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!