LaptopuriStiri

Panasonic introduce pe piata laptopul hibrid Panasonic CF-MX3

Panasonic CF-MX3

Dispozitivele hibride sunt favorite in randul producatorilor de PC-uri cu Windows, printre care si Panasonic, o companie japoneza. Asadar, producatorul Toughbook a gazduit recent, o conferinta in „Tara Soarelui Rasare” (Japonia), unde au prezentat noul model de laptop hibrid Panasonic CF-MX3.

Acest laptop vine in dotare cu o dimensiune a ecranului LCD de 12.5 inch, o rezolutie de 1920×1080 (Full HD), o baterie ce poate fi schimbata si care are o autonomie intre 14 si 15 ore, suport pix, care este compatibil cu sistemul de operare preinstalat, Windows 8.1 si un DVD integrat.

Modelul „entry-level” CF-MX3 are un procesor Core i5-4200U 2.6GHZ, 4GB memorie RAM si un HDD de 128GB SSD. Exista si un model mai superior cu dotari duble la procesor si la spatiul de stocare, adica un procesor Core i7-4500U si o versiune Pro a sistemului de operare Windows 8.1.

In plus, Panasonic a echipat laptopul hibrid cu multe porturi de conectivitate: doua porturi USB 3.0, unul HDMI, unul VGA si un slot pentru citirea cardurilor SD. Cu toate dotarile, laptopul are o greutate de aproximativ 1,2 Kg.

Detaliile privind pretul laptopului hibrid CF-MX3 de la Panasonic, sunt inca necunoscute. Acest model va fi disponibil in Japonia incepand cu data de 14 februarie 2014.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!