EvenimenteStiriTech

Panasonic Convention 2017 – Forumul de prezentare al produselor companiei pentru 2017

Zilele acestea se desfășoară la Frankfurt unul dintre evenimentele importante ale industriei IT&C – Panasonic Convention. Aici este prezentată o gama variată de produse Panasonic, de la echipamente audio-video la electrocasnice mici și produse de îngrijire personală. Evenimentul anual organizat de Panasonic ilustrează angajamentul continuu al companiei pentru conceperea soluțiilor inovatoare și integrate pentru o viață mai confortabilă, sigură și plăcută.

În comunicatele de presă atașate pot fi găsite detalii despre cele mai noi produse prezentate la Panasonic Convention, dintre care amintim:

Panasonic Convention 2017

 1. Televizoare HDR OLED Panasonic EZ1000 și EZ950 4K Pro – După lansarea, în luna ianuarie a acestui an, a modelului EZ1000 de 65 de inci, care i-a captivat pe cei prezenți la CES, în Las Vegas, Panasonic are plăcerea de a anunța o versiune de 77 de inci a EZ1000 și o a doua serie de televizoare OLED pentru anul 2017, EZ950, care vor fi disponibile cu ecrane de 65 și 55 de inci.

 Panasonic TV EZ950 room

 1. Gama de televizoare LED din 2017, incluzând modele 4K UHD și Full HD. Concepută pentru a completa noua gamă de televizoare Panasonic 4K Pro Ultra HD OLED, cea mai recentă generație de modele LED include procesare de top, iluminare LED îmbunătățită și cele mai noi panouri LCD. Panasonic oferă acum consumatorilor calitate excelentă a imaginilor HDR pentru toată gama 4K.

 Panasonic KX HNC800 front

 1. KX-HNC800 –  cameră de monitorizare și supraveghere cu o funcție unică de protejare a intimității și de preînregistrare. Este soluția perfectă pentru supravegherea unui animal de companie lăsat singur în locuință. Prin funcția de protejare a intimității, înregistrează  numai ceea ce doriți – nimic altceva. Înregistrează material video Full HD excepțional, chiar și în condiții de lumină slabă, cu un obiectiv care focalizează rapid pentru ajustarea imaginii care va deveni mai clară, mai cursivă, cu o calitate similară filmelor, la 30 de cadre pe secundă.

 

Panasonic HC1020 left

 1. Boxa HC1020 – produs cu un mod de sunet dedicat, care oferă un câmp sonor mai vast, acoperind întreg spatiul camerei. Designul adaptat interioarelor moderne oferă şi posibilitatea montării pe perete.

 Panasonic PMX150 top

 1. SC-și SC-PMX80 – cele mai noi sisteme HiFi cu CD de la Panasonic. Ca o noutate importantă, SC-PMX150 este primul sistem Micro cu CD Panasonic care include noua funcție CD High-Res Re-Master (Remasterizare de înaltă rezoluție a CD-urilor) ce permite conversia conținutului audio al CD-urilor în conținut audio echivalent de înaltă rezoluție, producând un sunet superb dintr-o varietate de surse.

 

Panasonic UA4 front

 1. Sistemele audio HiFi UA3 și UA4 (cu tuner radio DAB+) oferă o experiență audio all-in-one complet nouă. Cu un design revoluționar, portabil, modelul UA3/UA4 all-in-one produce un sunet dinamic și oferă funcții multimedia cu conectivitate prin Bluetooth și un port USB pentru asociere audio cu smartphone-ul, tableta sau alt dispozitiv. De la Bluetooth și portul USB până la solicitările de redare a unui cântec din memoria smartphone-ului, modelul UA3/UA4 permite utilizatorului, printr-o singură atingere, să dețină controlul complet.

Panasonic HDE5M Silver

 1. Căști pentru o performanță audio excepțională: căștile intraauriculare – HDE5M și HDE3M, căştile wireless sport compatibile Bluetooth – BTS10, căștile cu fixare pe ureche compatibile Bluetooth – HF400B, căștile intraauriculare compatibile Bluetooth – NJ300B, căștile intraauriculare tip canal de înaltă rezoluție – TCM360.
 1. Cele mai noi modele de soundbar: SC-HTB688 și SC-HTB488. Panasonic are ani de experiență în domeniul tehnologiei audio și a proiectării de boxe, iar acest lucru este reflectat în noile dispozitive, care facilitează obținerea  de cele mai bune rezultate de la orice sursă audio.
 1. Storcătorul prin presare la rece MJ-L600SX cu funcții suplimentare pentru prepararea smoothie-urilor, cuptorul de pâine SD-ZX2522 cu patru noi opțiuni de meniu și noul și puternicul mixer manual MX-S401. Gama completă de electrocasnice mici de bucătărie combină valoarea cu înalta calitate, pentru a îmbunătăți sănătatea și starea de bine prin intermediul filosofiei de inspirație japoneză „Experience fresh” –”Savurează prospețimea”.
 1. Cuptoare cu microunde de 23L – NN-GD38H / SD28H, NN-GD36H, NN-GD35H, NN-GD34H. Noua gamă este reprezentativă pentru un stil de viață sănătos, prin integrarea unei funcționalități de gătit cu aburi, adăugată funcției pentru grill.

 Panasonic WS24

 1. Cinci epilatoare şi un dispozitiv pentru îngrijirea picioarelor aduc experiența de salon în casa utilizatorilor. Este vorba despre trei epilatoare cu epilare umed/uscat din seria ED, două epilatoare din seria WS și dispozitivul pentru îngrijirea picioarelor ES-WE22. Având la bază zeci de ani de experienţă ai Panasonic în dezvoltarea produselor de înfrumuseţare şi îngrijire personală de înaltă calitate şi performanţă, aceste noi produse pun la dispoziție o gamă largă de opţiuni pentru epilarea precisă şi nedureroasă, precum şi pentru buna îngrijire a pielii și a picioarelor.

Panasonic GK60 2 

 1. Trei noi produse pentru îngrijire masculină: aparatele de ras/trimmerele Panasonic ER-GD50 și ER-GD60 și trimmerul de corp rezistent la apă ER-GK60. Adăugate gamei high-end de la Panasonic, aceste noi produse asigură un echilibru perfect între putere și precizie. Beneficiază de un nou design inovator, în formă de „i”, care permite și mai mult control pentru modelare și definire de excepție.

Periuta dinti Panasonic DL75

 1. Două produse eficiente pentru prevenirea paradontozei: periuța de dinți reîncărcabilă cu vibrații sonice EW-DL75 şi irigatorul oral EW1611. Panasonic și-a extins gama de îngrijire orală avansată, pentru a oferi noi opţiuni inovatoare de periaj şi irigare în scopul prevenirii eficiente nu doar a uneia dintre cele mai des întâlnite boli la nivel global, boala parodontală, ci și pentru a lupta împotriva cariilor dentare.

5 Comments

 1. Panasonic merita tot respectul pentru gadget-urile sale foarte eficiente cu o gama variata( nu ma gandeam ca pot produce si periute de dinti) si pentru design-ul modern.

 2. Panasonic este un producător foarte apreciat și fac produse foarte bune, de calitate și la prețuri decente dar și mari. Părerea mea este că se merită să achiziționezi gadget-uri de la acest producător.

 3. Panasonic consider ca este un brand subapreciat, mai ales la noi. Dovada sunt inclusiv produsele prezentate aici (sau care urmeaza a fi prezentate la conventie). Desigur pretul putin ridicat fata de alte brand-uri mai populare conteaza, insa cei de la Panasonic cred ca reusesc sa mentina o linie rezonabila intra calitate si pret spre deosebire de alti comptetitori din top (as da exemplu numai Sony)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!