SmartphonesStiri

Patru modele Galaxy S7, ar putea lansa Samsung in 2016

Patru modele Galaxy S7

Suntem in acea perioada din an, cand se vorbeste foarte mult despre ceea ce va urma in industria mobile, iar Samsung este unul din producatorii ce stau pe buzele celor mai multi analisti din piata. Aceasta, si pentru ca Samsung Electronics, isi pregateste in aceasta perioada gadgeturile pe 2016, printre ele aflandu-se si noua generatie de varf de gama – Galaxy S7.

patru modele galaxy s7

Umbla vorba-n targ, ca Samsung ar pregati cel putin patru modele Galaxy S7 pentru anul ce vine: Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S7 Edge Plus si Galaxy S7 Plus, dar sunt asteptate si modele precum Galaxy S7 mini sau Galaxy S7 Active.


a8867ddbjw1eyvoena77tj20hs0dct9m

Pe langa aceste informatii, au aparut si cateva fotografii, care ne arata presupusul sasiu si platforma de sustinere a componentelor hardware ale viitorului smartphone, ce pare sa se alinieze destul de bine cu acel videoclip 3D realizat in CAD, in urma cu cateva zile. Noile imagini, confirma un Galaxy S7 cu rama metalica usor rotunjita si de asemenea confirma pozitia camerei foto, similara cu ceea ce vedem pe Galaxy S6.


a8867ddbjw1eyvoenzk9kj20dc0hsdh4

Samsung Electronics va sustine o conferinta de presa Unpacked, in preajma Mobile World Congress 2016, ce va avea loc la finalul lunii februarie, in Barcelona. Insa, pana atunci, ne asteapta expozitia Consumer Electronics Show de la inceputul lunii ianuarie, in Las Vegas. Acolo unde, Samsung, ar putea lasa cel putin trei modele de smartphone sub gama Galaxy A, si ne asteptam sa vedem si cateva tablete, plus alte gadgeturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!