Peste 12 milioane de Apple Watch vandute in mai putin de un an. Iata ce spun oamenii!

0

Peste 12 milioane de Apple Watch vandute

Pe 24 aprilie 2016, de ziua Floriilor, Apple Watch a implinit exact un an de zile de la disponibilitatea gadgetului pe piata. In momentul de fata este cel mai bine vandut smartwatch de pe piata, conform statisticii, cu peste 12 milioane de astfel de ceasuri vandute pe tot globul. Actualmente Apple detine 61% din aceasta piata a smartwatch-urilor, iar aici vorbim de piata globala, nu doar de continentul nord-american sau de piata din Asia.

Un studiu de piata realizat recent de publicatia ‘The WallStreet Journal‘, releva faptul ca 93% dintre cei intervievati, detinatori de Apple Watch, sunt fie satisfacuti, fie foarte satisfactuti de achizitia facuta si asta in pofida faptului ca gadgetul Apple are in medie un pret de 500 de dolari. De mentionat ca studiul efectuat a fost realizat pe un esantion de 1.150 de persoane.

Cifra de 12 milioane reprezinta de doua ori mai multe unitati comercializate global, de cate telefoane iPhone (primul model – 2007) a vandut Apple la debutul smartphone-ului pe piata.

Apple ar fi incasat numai din vanzarea acestui tip de gadget inteligent, peste 6 miliarde de dolari si asta in mai putin de 12 luni de la lansarea lui pe piata.

Articolul precedentInaugurarea magazinului iStyle Timisoara – Premium Apple Reseller [Galerie foto]
Articolul următorOnePlus 3 va avea specificatii de flagship killer, la fel ca si predecesorii sai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.