PC DesktopStiriTech

Philips anunta monitorul 237E4QHAD cu tehnologia MHL

Philips 237E4QHAD tehnologie MHL

Atunci cand te intorci din vacanta si iti vizitezi prietenii pentru a le da suveniruri si a le povesti cum te-ai distrat si ce locuri interesante ai vizitat, e intotdeauna frustrant ca nu le poti arata direct pe un ecran mare momentele spontane pe care le-ai surprins cu smartphone-ul. Si nici nu ai chef sa treci prin tot procesul descarcarii filmuletelor sau imaginilor pe PC.

Datorita tehnologiei MHL integrate noului monitor Philips 237E4QHAD poti vedea filmele HD si imagini de pe smartphone direct pe monitor. De altfel, ai acces la intreg continutul de pe telefon, printre care si la jocuri si aplicatii.

Philips 237E4QHAD 1

Monitorul Philips MHL va fi disponibil in Romania din luna octombrie la un pret recomandat de 999 Lei. Mai jos gasiti atasat si comunicatul de presa pentru acest model de monitor.

Philips 237E4QHAD 2

[showhide]

București, 26 septembrie, 2012Philips lansează monitorul IPS cu Smart MHL, modelul 237E4QHAD. Monitorul dispune de un ecran de 23 inch pe care, datorită tehnologiei Mobile High Definition, utilizatorii pot viziona imagini, juca jocuri sau urmări filme HD direct de pe smartphone-urile Android, în timp ce acestea se încarcă.

Dispunând de o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și conectivitate HDMI, noul monitor Philips 237E4QHAD crează imagini clare prin integrarea unor funcții inteligente: ecranul IPS oferă unghiuri de vizualizare mai mari și culori extrem de vii, valoarea contrast ratio-ului este de 1000:1, Smart contrast ratio de 20.000.00:1 iar detaliile sunt de o acuratețe perfectă în secvențe întunecate.

Tehnologia vedetă cu care se mândrește noul monitor Philips este Mobile High Definition Link, o interfață mobilă audio-video ce conectează telefoane mobile și alte dispozitive portabile la ecrane high-definition. Un cablu opțional MHL permite conectarea dispozitivului mobil compatibil MHL către ecranul Philips și astfel poți viziona filmele HD la calitate foarte bună cu sunet complet digital. Te poți bucura de jocurile mobile, imagini, filme sau alte aplicații pe ecranul mare al monitorului în timp ce încarci dispozitivul mobil pentru a nu rămâne fără baterie.

 

SmartImage Lite este o tehnologie marca Philips ce analizează conținutul de pe ecranul monitorului. În funcție de modul selectat. SmartImage Lite îmbunătățește contrastul, saturația culorilor și claritatea imaginilor și a filmelor, performanțele display-ului fiind unice de la mod la mod, toate în timp real și accesate prin apăsarea unui singur buton.

Noul monitor dispune de High Definition Multimedia Interface (HDMi) Ready ce oferă conținut video digital de calitate și sunet ce pot fi transmise printr-un singur cablu din sursa ta preferată: PC, player DVD, set-top-box sau camera video. Există de asemenea un port audio-out prin care  monitorul se poate conecta la boxe sau căști.

Monitorul dispune de sunet stereo emis prin două boxe integrate care oferă un sunet foarte bun și te ajută să scapi de surplusul de fire, salvând astfel spațiu considerabil pe birou.

Monitorul Philips 237E4QHAD cu tehnologia MHL va fi disponibil în România din luna octombrie la un preț recomandat de 999 Lei.

[showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!