PC DesktopStiriTech

Philips anunta noua gama de monitoare: UltraWide de 29 inci, Gioco de 27 inci primul monitor 3D Ambiglow si PLS de 27 inci cu o rezolutie mare

Monitor Philips 298P4QJEB 1

Odata cu deschiderea targului IFA 2012 de la Berlin marile lansari de produse electronice au inceput. Philips prezinta o serie noua de monitoare cu noi inovatii tehnologice. Cele mai importante aparitii includ primul monitor UltraWide 21:9 din lume cu un ecran de 29 inch, “Gioco”, primul monitor Ambiglow ce ofera o experienta de gaming 3D completa, un monitor IPS cu tehnologia Smart MHL ce se conecteaza la smartphone-urile Android si afiseaza continutul acestora si un monitor PLS de 27 inch cu rezolutie mare (1560×1440). A fost prezentat si un monitor 3D care nu necesita folosirea ochelarilor.

Mai multe detalii despre cele trei monitoare de la Philips puteti citi in comunicatul de presa atasat acestui articol.

[showhide]

Premiere la IFA Berlin 2012: Noile monitoare Philips aduc inovații ce îmbunătățesc experiența de vizionare 

Philips lansează UltraWide 21:9, primul monitor de gaming din lume cu ecran 3D Amiglow, un monitor IPS cu Smart MHL, un monitor PLS cu rezoluție mare dar și un monitor 3D fără ochelari  

Berlin, 29 august 2012: Philips a lansat în cadrul târgului de electronice de larg consum IFA o serie de monitoare cu noi tehnologii. Cele mai importante apariții includ primul monitor UltraWide 21:9 din lume cu un ecran de 29 inch, “Gioco”, primul monitor Ambiglow ce oferă o experiență de gaming 3D completă, un monitor IPS cu tehnologia Smart MHL ce se conectează la smartphone-urile Android și afișează conținutul acestora și un monitor PLS de 27 inch cu rezoluție mare. În plus, va fi lansat un monitor 3D care nu necesită folosirea ochelarilor.  

O serie de inovații

IFA aduce noutăți pentru aceia care caută tehnologii care pot îmbunătăți laturile profesionale și recreative ale vieții lor. Philips lansează primul monitor UltraWide 21:9 cu Multiview ce dispune de un ecran cu tehnologia AH-IPS de 29 inch cu rezoluție mare de 2560×1080. Monitorul impresionează cu imagini extrem de clare și culori luminoase. Modul multiview sporește productivitatea cu un ecran dublu și sursă dublă. Hub-ul USB 3.0 de mare viteză și boxele stereo fac ca jocul sau munca să fie extrem de plăcute.

Mai mult, IFA 2012 este locul perfect în care să se lanseze primul monitor 3D Ambiglow. Noul Philips GIOCO dispune de un ecran mare de 27 inch și promite să intensifice experiența de gaming. Rama extrem de subțire a monitorului vine în sprijinul vizualizării 3D fără efect de scintilație. Tehnologia inovativă Philips Ambiglow crează un halo de lumină ce se îmbină cu imaginea redată, acțiune ce lărgește câmpul vizual al ecranului pentru ca experiența 3D să fie cât mai cuprinzătoare. 

A fost prezentat și monitorul IPS cu Smart MHL. Ecranul de 23 inch cu cea mai nouă tehnologie High Definition le permite utilizatorilor să vizioneze imagini, să joace jocuri sau să urmărească filme HD direct de pe smartphone-urile Android, în timp ce acestea se încarcă. 

Philips lansează și monitorul PLS de 27 inch ce redă imagini la o rezoluție de 1560×1440. Tehnologia multiview îți permite să conectezi simultan două surse, iar cu webcam-ul de 2 megapixeli poți comunica în voie. Cu ajutorul hub-ului de 3.0, transferurile de date sunt extrem de rapide, telefonul încărcându-se în acest timp. Tehnologia Philips PowerSensor ajută la reducerea semnificativă a costurilor de energie.

Ultimul dispozitiv anunțat de Philips la IFA 2012 este monitorul 3D ce nu necesită folosirea ochelarilor, așadar utilizatorii pot experimenta calitatea full 3D fără ajutorul acestora. Denumită Autostereoscopic 3D, tehnologia aduce 3D-ul în living sau dormitor, veste bună pentru cei ce lucrează în aplicații CAD, specialiștii în design de interior sau arhitecții. Ecranul IPS dispune de un ecran la rezoluție HD ce ofera imagini clare și vii.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!