SmartphonesStiri

Pixel 4 dezvaluit chiar de Google cu luni inainte de lansare

Pixel 4
foto credit: Ben Geskin

In ultima saptamana, au aparut o serie de zvonuri, inclusiv un videoclip in care se presupunea ca este aratat telefonul Pixel 4 XL, pe care Google urmeaza sa il anunte alaturi de Pixel 4 undeva pe la jumatatea lunii octombrie a acestui an.

Satui de zvonuri si informatii false, Google, a decis, sa dezvaluite designul telefonului sau Pixel 4, astfel ca a postat pe contul sau oficial de pe Twitter o imagine in care apare telefonul confirmand astfel o estetica similara cu modelele anterioare din gama, dar care, supriza, va beneficia de aceasta data de o camera principala duala, iar senzorul pentru amprente nu e de gasit pe spatele telefonului, astfel ca, mai mult sigur el va fi integrat in display-ul OLED al telefonului.

In postarea de pe Twitter, Google ne mai tachineaza cu ceea ce poate sa faca telefonul sau.

 

In prezent, telefoanele Pixel ofera cea mai buna experienta de fotografiere cu un telefon mobil desi beneficiaza de un singur senzor camera principala. Faptul ca noua generatie va beneficia de doi senzori (poate chiar trei pe variala Pixel 4 XL), precum si cele spuse de Google pe contul sau de Twitter, sugereaza ca noua camera foto va spulbera competitia din piata in momentul cand telefoanele vor deveni disponibile comercial.

Despre caracteristicile cheie ale telefoanelor se stiu urmatoarele in acest moment: ecran OLED, procesorul Snapdragon 855, 6GB memorie RAM (minim) si sistemul Android 10 Q.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!