SmartphonesStiri

Pixel 4 XL nu ar avea breton, dar are o frunte destul de lata (imagini)

Pixel 4 XL

Suntem abia in luna iulie, si mai sunt ceva mai mult de trei luni de zile pana la debutul telefoanelor Google Pixel pe care marele gigant de cautare pe internet le va lansa toamna ce vine.

Nu mai tarziu de luna trecuta, Google Inc, a publicat in social media o imagine cu spatele telefonului Pixel 4 pentru a pune capat speculatiilor aparute in mediul online.

Daca pe Pixel 4 ne este cunoscut (cel putin partea din spate), o noua sursa (destul de credibila) vine cu o serie de imagini realizate in CAD, care ne-ar arata designul final al lui Pixel 4 XL.

Conform acestor imagini spatele este similar cu cel al modelului standard, insa ne ofera in plus o imagine de ansamblu a partii frontale a telefoanelor pe care Google nu a dorit sa ne-o dezvaluie luna trecuta.

Google Pixel 4 XL

Observam ca spre deosebire de Pixel 3 XL, Pixel 4 XL nu va avea breton, insa ar putea sosi cu o frunte destul de lata in conditiile in care majoritatea varfurilor de gama din 2019 au margini foarte, foarte subitiri.

Desi nu arata rau din punct de vedere estetic, totusi, inginerii Google par sa intampine probleme destul de mari cand vine vorba de proiectarea telefoanelor Pixel. Daca aceste imagini reflecta designul final al gamei Pixel 4, atunci  Google ne demonstreaza, din nou, ca nu se pricepe la proiectarea unui telefon care sa fie in trend cu cererea din piata actuala de smartphone.

Specificatii tehnice Google Pixel 4 / Pixel 4 XL

Telefoanele vor fi echipate cu display-uri OLED, care vor integra un senzor de amprente sub ecran, vor beneficia de noul chipset Snapdragon 855 produs de Qualcomm cu ajutorul celor de la Samsung Electronics, probabil minim 6GB memorie RAM dupa problemele intampinate de utilizatorii de Pixel 3 si Pixel 3 XL care au numai 4GB memorie RAM (adica, la limita) si o camera foto care ne asteptam sa castige si anul acesta titlul de cea mai buna camera foto pe un smartphone.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!