Pixelio, un scanner 3D acum disponibil si in Romania, prin ABC Data

1

pixelio

Printarea 3D face parte din noul val de tehnologie care a prins puternic la public, atat in Europa, cat si pe alte continente.

Pixelio 3D este un dispozitiv unic, prin care orice smartphone modern poate fi transformat în scanner 3D sau în camera video care filmează la 360°. Scannerul creat de compania poloneză Smart3D s-a bucurat de mare succes anul trecut, pe una dintre cele mai mari platforme de finanțare a proiectelor. Acum produsul a fost introdus în oferta companiei ABC Data, care devine astfel unicul distribuitor al Pixelio pe opt piețe din Europa Centrală și de Est. Printre acestea se numără și România.Pixelio_3d(1)

Astfel, produsul inovator devine accesibil unui grup foarte larg de retaileri și va ajuta la popularizarea tehnologiei de printare 3D, care presupune costuri reduse. Compania ABC Data nu este interesată doar de vânzarea unui echipament de calitate, ci și de educarea partenerilor săi.

 „Scannerul Pixelio va fi de interes pentru multe categorii de utilizatori, deoarece este simplu de folosit și foarte eficient. Ne bucurăm că de acum vom include în portofoliul nostru și acest produs. Va fi foarte util pentru fotografi, muzeografi, arheologi, ingineri, graficieni, bloggeri sau specialiști în e-commerce”, explică Robert Chițan, manager de produs ABC Data România.

„Putem scana tridimensional obiecte mici, dacă instalăm un smartphone cu softul potrivit pe un braț al scannerului. Dar asta nu e tot. Dispozitivul ne permite să facem fotografii panoramice de o calitate deosebită, video time-lapse sau filmări și poze la 360°. Cred că toți cei care îl vor folosi vor fi încântați”, adaugă Robert Chițan.

Pixelio completează astfel lista de produse ABC Data, care avea deja mai multe imprimante 3D în ofertă. Acest scanner modern oferă o libertate deosebită în realizarea de proiecte care necesită imprimare tridimensională. Un alt detaliu important este că Pixelio poate fi util și celor care nu au nevoie de imprimare 3D, dar vor să realizeze fotografii panoramice deosebite.

Noul produs va fi disponibil în oferta ABC Data începând cu jumătatea lunii august 2016.

Articolul precedentMoto G4 si Moto G4 Plus oficial disponibile in Romania [Galerie foto eveniment]
Articolul următorCubot Max, un phablet 4G bine echipat la un pret de doar 129$

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.