ImprimanteStiri

Canon anunta o noua serie de imprimante PIXMA

pixma

Canon anunta lansarea a cinci noi imprimante din seria PIXMA printre care se numara si un model portabil. Noua gama completeaza portofoliul vast al companiei, incluzand 4 imprimante inkjet multifunctionale – PIXMA MG2950, MG5650, MG6650, MG7550, plus modelul portabil iP110

Noile imprimante Canon din aceasta gama aduc o serie de functii care sa imbunatateasca procesul de imprimare dintre dispozitivele conectate, de la acces la fotografii si documente stocate in cloud la imprimare via NFC (conexiune near field), functii care asigura pozitia de lider a gamei in ceea ce priveste inovatia in domeniul imprimarii.

Canon a actualizat şi PIXMA Cloud Link pentru a asigura un acces mai bun la fotografii şi documente stocate în cloud. Accesibil fie cu ajutorul aplicaţiei PIXMA Printing Solutions sau cu ajutorul ecranelor TFT ale imprimantelor compatibile, PIXMA Cloud Link asigură acum acces la Google Drive şi OneDrive, dar şi la serviciile existente precum Facebook, Evernote, Drop Box şi Twitter. Utilizatorii de MG5650, MG6650 şi MG755 pot scana şi în formate JPG şi PDF direct în serviciile de cloud precum DropBox, Google Drive şi altele, fie direct sau de pe ecranul imprimantei sau cu ajutorul telefoanelor şi al tabletelor, folosind aplicaţia PIXMA Printing Solutions.

pixma

În plus, Canon prezintă o funcţie de scanare către e-mail pentru modelele MG5650, MG6650 şi MG7550, care va permite utilizatorilor să economisească timp şi să trimită documente şi imagini scanate ca materiale ataşate pe e-mail direct de pe imprimantă.

Pentru a îmbunătăţi modul de imprimare pe tablete, Canon a actualizat aplicaţia PIXMA Printing Solutions cu un link la servicii noi: Easy Photo Print+. Noul serviciu permite editarea şi imprimarea cu uşurinţă a fotografiilor stocate pe diverse dispozitive sau în cloud, de pe tabletă.

De asemenea, astazi lansam si doua scannere noi din gama CanoScan – LiDE 120 si LiDE 220, cu scanare in cloud si functii sigure, de inalta rezolutie.

Din punct de vedere al disponibilitati acestor modele pe piata locala, MG6650, MG5650, MG2950 si CanoScan LiDE 120 si LiDE 220 vor fi disponibile incepand cu luna septembrie, 2014, in timp ce modelele MG7550 si iP110 vor fi disponibile din luna octombrie.

Imprimantele Canon din gama PIXMA, le puteti gasi in oferta unor magazine online precum – eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!