joi, septembrie 29, 2022
george.bcr.ro
Acasă Stiri Hardware

Placile Arduino Nano 33 si Nano Every au un pret bun, CPUri noi si consum redus

0

placile arduino nano 33

Arduino a lansat noua generatie de placi Arduino Nano ce integreaza noi procesoare mai puternice, si sunt patru la numar.

Placile Arduino Nano 33 si Nano Every

Modelul cel mai accesibil costa numai 10 dolari, Arduino Nano Every, si e dedicat proiectelor de zi cu zi. Acest model poate inlocui cu succes de-acum clasica placa Nano 3.

Al doilea model se numeste Arduino Nano 33 IoT si are un pret dublu comparativ cu pretul modelului Nano Every. Costa 18 dolari insa este compatibila cu platforma Internet of Things a celor de la Arduino, astfel ca ofera suport pentru dispozitivele conectate.

Al treilea model Arduino Nano 33 BLE integreaza tehnologie Bluetooth necesara in proiectele wearables (purtabile). Aceasta placa costa 19 dolari.

arduino nano 33 ble sense

Ultimul model este Arduino Nano 33 BLE Sense, practic tot un model cu tehnologie bluetooth dar care integreaza si senzori de proximitate, de gesturi si de mediu. Acest model integreaza inclusiv un microfon si are un pret de 30 dolari.

Placile Arduino Nano 33 si Nano Every sunt dedicate milioanelor de creatori care iubesc sa utilizeze Arduino IDE pentru simplitate si aspectul open soruce, cei ce isi doresc placi de mici dimensiuni puternice, care sa le ofere mai multa valoare la un pret bun. Cu preturi incepand de la 10 dolari pentru modelul Nano Every, am reusit sa umplem un gol oferindu-le creatorilor de proiecte cu Arduino calitatea pe care o merita pentru acele proiecte zilnice,” a declarat Massimo Banzi, co-fondator Arduino.

Toate cele patru modele au un consum redus de energie si sunt deja disponibile la precomanda pe site-ul producatorului. Modelele Nano Every si Nano 33 IoT vor fi in stoc incepand cu mijlocul lunii iunie, in timp ce modelele cu Bluetooth vor fi disponibile de la jumatatea lunii iulie 2019.

Articolul precedentRedmi Note 7S, cel mai nou telefon accesibil Xiaomi
Articolul următorHuawei detine licenta pana pe 19 August, anunta Reuters

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.