AccesoriiStiriTech

Ralph Lauren debuteaza pe piata wearable cu linia Polo Tech

polo tech

Auzim tot mai des pe la televizor, pe internet sau de la prietenii pasionati de tehnologie despre gadgeturile de tip wearable (purtabile), un segment relativ nou, dar care incepe sa prinda contur. Astfel ca tot mai multi producatori de electronice se inghesuie pe noua nisa, considerata de viitor.

IFA 2014 este locul unde producatori ca Motorola, Asus sau HTC vor lansa o serie de astfel de gadgeturi purtabile.

Saptamana aceasta designer-ul Ralph Lauren a anuntat ca va lansa in cadrul U.S. Open (grand slam din circuitul de tenis ATP si WTA) linia de tricouri Polo Tech. Noua linie de tricouri sport creata in parteneriat cu furnizorul canadian OMSignal (smartwear), a fost gandita cu scopul de a monitoriza si inregistra datele biometrice ale persoanei ce poarta un astfel de tricou Polo Tech.

Polo Tech este dotat cu o serie de senzori de monitorizare care inregistreaza miscarea si directia, date stocate intr-o „cutie neagra” in cloud, unde sunt procesate cu ajutorul unor algoritmi de calcul, care apoi afiseaza nivelul de stres al purtatorului, bataile inimii, respiratie sau nivelul de energie consumat in timpul activitatii cu ajutorul unei aplicatii pentru iPhone/iPad (probabil va fi disponibila si pe Android sau Windows Phone).

polo-tech-interfata-aplicatie

Aceste tricouri vor fi purtate pe tot parcursul turneului US Open de catre copii de mingi. Tricoul este negru, iar faimosul logo al gamei Polo reprezentat de jucatorul de polo pe iarba, este galben. Noua tehnologie din spatele acestei linii creste confortul si agilitatea purtatorului, precizeza casa de moda.

Un alt producator de echipament sportiv care apeleaza tot mai des la tehnologia moderna, este Adidas, tehnologie ce i-au ajutat la realizarea faimosilor Adidas Springblade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!