StiriTech

DolceTV ofera de astazi acces online la continut video sportiv

portalul-dolce-tvPortalul DolceTV ofera de astazi acces online la continut video sportiv.

Din data de 14 Martie 2014, portalul DolceTV ofera tuturor pasionatilor de sport acces la posturile TV Dolce Sport.  Indiferent de reteaua de internet pe care o are fiecare, poate beneficia de acces la portalul DolceTV. Pana astazi, doar abonatii Romtelecom, NextGen si Cosmote (3G) aveau acces gratuit la intreg portalul, nu doar la cele 4 posturi TV Dolce Sport.

Portalul DolceTV poate fi accesat prin intermediul paginii www.dolcetv.ro sau prin intermediul aplicatiei Android Dolce Mobile TV. Astfel, ai acces la programe special de sport precum Formula 1, WRC, Indian Wells, Turneul Celor 6 Natiuni, Davis Cup, Fed Cup si unele turnee din WTA Premier Events, dar si Campionatele de Fotbal si Baschet ale Greciei si multe alte programe sportive. Se mai afla si campionatele Italiei, Frantei, cupele Angriei si Frante, Liga Campionilor la handbal masculin si feminin. Si meciurile din UEFA Champions League si UEFA Europa League vor fi disponibile pe acest portal.

Accesul la acest portal este gratuit pentru utilizatorii care sunt abonati Romtelecom, NextGen sau Cosmote (conexiuni 3G). Cei sunt abonati la alte retele de Internet pot achizitiona un abonament pe zi sau lunar, avand tariful de 1,5 euro+TVA pentru o zi sau 4 euro+TVA pentru o luna. Plata se poate efectua prin SMS sau online, prin orice card bancar.

 [showhide]

Din 14 martie, DolceTV.ro, portalul video de la Romtelecom, oferă tuturor pasionaților acces la conţinut video sportiv furnizat de canalele TV Dolce Sport. Indiferent de rețeaua din care accesează www.dolcetv.ro sau utilizează aplicația Dolce Mobile TV, doritorii vor putea urmări online competiții transmise în exclusivitate pe Dolce Sport, precum Formula 1, WRC, Turneul celor 6 Națiuni, dar și Indian Wells, Fed Cup, Davis Cup și unele turnee din WTA Premier Events, Campionatele de Fotbal și Baschet ale Greciei și multe altele. Meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, din campionatele Italiei si Franţei, din cupele Angliei si Frantei, din Liga Campionilor la handbal masculin şi feminin sunt, de asemenea, disponibile în portalul DolceTV.ro.

Pentru telespectatorii pasionați de sport, se anunță un week-end fierbinte. În această noapte, începând cu ora 03:30, Simona Halep joacă în semifinalele de la Indian Wells cu Agnieszka Radwanska (a doua favorită a turneului şi numărul 3 mondial). Competiția transmisă în direct și în exclusivitate la Dolce Sport 1 și Dolce Sport HD poate fi urmărită și online pe www.dolcetv.ro. Finala va fi transmisă în direct duminică de la ora 21:00. Pasionații de tenis mai au la dispoziție în exclusivitate Davis Cup şi Fed Cup, dar și unele turnee din WTA Premier Events şi ATP 500 Series.

Fanaticii sporturilor cu motor vor putea urmări în direct debutul sezonului 2014 de Formula 1. Sâmbătă dimineaţă, de la ora 8:00, sunt programate calficările Marelui Premiu al Australiei, iar duminică, tot de la 8:00, bolizii „Marelui Circ” vor porni în prima cursă oficială a sezonului. Toate cele 19 curse ale acestui an vor fi în direct pe Dolce Sport 1, Dolce Sport HD şi www.dolcetv.ro în comentariul specialiştilor Alexandru Dobai și Berti Panaiot. Tot în week-end, fanii balonului oval vor putea urmări meciurile din ultima etapă a Turneului celor 6 Națiuni. Italia-Anglia, Ţara Galilor-Scoţia şi Franţa-Irlanda sunt partidele care vor decide câştigătoarea din acest an.

Pe www.dolcetv.ro mai pot fi urmărite competiții îndrăgite precum UEFA Champions League, Europa League, Serie A, Ligue 1, Liga 1, Handbal  Champions League (feminin și masculin), dar și Glory Superfight (în exclusivitate).

Accesul la conținutul DolceTV.ro este gratuit pentru utilizatorii care folosesc o conexiune de internet de la Romtelecom sau NextGen, ori accesează aplicația Dolce Mobile TV cu o conexiune 3G de la COSMOTE România. Cei care se conectează din alte rețele pot opta pentru unul dintre cele două tipuri de abonament – 1,5 Euro+TVA pentru o zi sau 4 Euro+TVA pentru o lună de acces. Plata pentru accesul la conţinut se poate face prin SMS sau online, cu orice card bancar.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!