AccesoriiStiri

PowerA Moga e un bluetooth game controller creat special pentru terminalele cu Android

PowerA Moga game controller pentru Android

Ce ziceti de un game controller cu conexiune bluetooth, pe care sa il conectati la telefonul vostru cu Android transformandu-l intr-o mini consola portabila, gen PSP sau Nintendo DS. Un astfel de gadget ce poarta numele PowerA Moga va fi lansat in aceasta toamna (spre finalul lunii octombrie).

PowerA Moga este special creat pentru a oferi utilizatorilor o experienta imbunatatita si mult mai placuta deoarece inlocuieste gamepad-ul virtual (on screen) pe care il regasim in jocurile pentru Android si pe care, sunt sigur ca multi fani ai consolelor il detesta deoarece controlul este foarte slab in majoritatea jocurilor. Rar gasesti un joc pe Google Play store cu controale virtuale care sa functioneze asa cum trebuie.

Controllerul va costa undeva sub $50 de dolari si va putea fi utilizat cu marea majoritate a terminalelor ce ruleaza Android, deoarece necesita doar conectivitate Bluetooth. Doritorii probabil il vor putea achizitiona doar online de pe magazinele de afara, daca nu cumva vreunul din magazinele de retail de la noi il vor aduce si in tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!