SmartphonesStiriTelecom

Precomanda Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge prin Vodafone si Orange Romania

precomanda galaxy s6 si galaxy s6 edge

Varful de gama 2015 in materie de smartphone-uri de la Samsung Electronics, Galaxy S6, a ajuns oficial si in Romania la inceputul saptamanii trecute, impreuna cu varianta Galaxy S6 Edge. Ambele modele sunt disponibile la precomanda in retail de mai bine de o saptamana, insa, acum le puteti precomanda si de la operatorii Vodafone si Orange Romania la abonament sau la pret intreg.

Precomanda galaxy s6 si galaxy s6 edge. Iata oferta lor:

Screenshot (331)

Vodafone Romania anunta ca pana pe 16 aprilie puteti plasa o precomanda online sau prin reteau de magazine, impreuna cu abonamentul RED 49, la pretul de 269 euro (TVA inclus), pentru S6, respectiv 399 euro (TVA inclus), pentru S6 Edge (modelel de 32GB). Utilizatorii care vor inregistra o pre-comanda pentru noile terminale vor primi, gratuit, si un incarcator wireless, in limita stocului disponibil.

s6-precomanda-orange

Orange Romania anunta ca telefoanele sunt disponibile prin precomanda online (pe site-ul operatorului) sau direct din magazinele Orange Shop din toata tara. Samsung Galaxy S6 si S6 Edge vin cu o reducere de 50 de euro la accesoriile compatibile sau la valoarea serviciului Early Upgrade, dedicat clientilor care vor sa-si schimbe telefonul înainte de a termina contractul anterior. De asemenea, primii 300 de clienti care plaseaza pre-comenzi online vor primi incarcatoare wireless cadou.Toti clientii care initiaza pre-comenzi pana pe 5 aprilie pot participa la un concurs oferit de Samsung, prin care isi pot testa cunostintele despre noile modele de telefoane si pot castiga o excursie in jurul lumi.

„Smartphone-urile şi tabletele Samsung sunt printre cele mai apreciate produse din portofoliul nostru. Prin oferta de pre-comandă pe care o lansăm astăzi dorim să le oferim fanilor Samsung şi mai multe motive de a fi printre primii utilizatori ai acestor smartphone-uri de top.” a declarat Cristina Pateşan, Product Division Manager la Orange România.

Pentru mai multe detalii despre oferta Orange, accesati site-ul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!