AccesoriiStiriWearable

Apple nu face fata numarului mare de precomenzi Apple Watch

precomenzi Apple Watch

Inca de anul trecut, de la lansarea ceasului inteligent Apple Watch, s-a creat o oarecare isterie in randul clientilor Apple, dornici sa achizitioneze un astfel de gadget. Motiv pentru care producatorul american nu reuseste sa faca fata cererii foarte mari.

Intr-o nota trimisa de Apple Inc catre directorii de magazine din toata lumea, se comunica faptul ca, ceasurile Apple Watch nu vor putea fi achizitionate fizic de catre clienti din aceste magazine mai repede de luna iunie, deoarece furnizorii nu pot produce suficient de multe unitati Apple Watch intr-un timp foarte scurt, in marte partea din cauza problemelor intampinate la sistemul de vibrare al ceasului, datorita dimensiunilor sale foarte mici, dar si din cauza afisajului AMOLED utilizat.

Se estimeaza, de catre analistii din piata, ca Apple ar fi primit mai mult de 2 milioane de precomenzi Apple Watch pana in prezent, jumatate numai din SUA. Cei care vor plasa precomenzi in aceasta perioada, mai mult ca sigur, ca nu vor primi gadgetul mai repede de finalul lunii mai. Insa acest mic inconvenient, ar putea fi rezolvat in Romania de magazinele de retail, care si-au plasat din timp online precomenzile. In plus, la cat de piperat este pretul lui, probabil, ca romanii nu se vor inghesui sa il achizitioneze, asa cum o fac americanii, de exemplu. Totusi, Apple Watch se bucura de review-uri favorabile in presa de peste ocean, chiar daca ceasul are cateva neajunsuri, cum ar fi lipsa GPS-ului, a protectiei impotriva apei sau a transpiratie.

Cei mai putin entuziasmati de Apple Watch, sau cei care nu mai au rabdare, au ca alternative ceasurile inteligente bazate pe platforma Android Wear. Motorola Moto 360, LG G Watch R sau Huawei Watch, sunt trei alternative mai ieftine si, poate, si mai bune, datorita faptului ca platforma Android Wear are la baza sistemul de operare Android, care dispune de o comunitate foarte mare de dezvoltatori si utilizatori la nivel global, dar si de posibilitatea de customizare a ceasului pana in cel mai mic detaliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!