AccesoriiStiriTech

Prestigio lanseaza MultiCenter Box si MultiCenter Mini

MultiCenter Box si MultiCenter Mini

Prestigio anunta lansarea MultiCenter Box si MultiCenter Mini cu sistemul de operare Android. Ambele produse pot transfoma orice TV cu iesire HDMI intr-un Smart TV. Dispozitivele se conecteaza la TV permitand redarea de continut multimedia de pe Internet si din alte surse externe la calitate Full HD pe un ecran TV (inclusiv cinema online si IPTV).

Atat stickul, cat si Internet TV Box-ul sunt echipate cu procesor dual core ARM Cortex-A9, 1 GB de RAM si au sistem de operare Android 4.2. Memoria interna de 4GB poate fi extinsa pana la 32GB cu un card microSD.

Prestigio MultiCenter Box beneficiaza de un port LAN, ceea ce inseamna ca se poate utiliza o conexiune de Internet prin cablu. In plus are si un port AV pentru conectarea la TV-urile mai vechi. Datorita celor doua porturi USB, dispozitivul este compatibil cu diverse periferice, cum ar  fi mouse, tastatura, joystick, camera web, casti, boxe sau alte dispozitive USB.

Prestigio MultiCenter Mini PAD2411Prestigio MultiCenter Box si Mini transforma orice TV intr-un calculator cu drepturi depline. Dispozitivele sunt foarte usor de conectat la TV si de sincronizat cu o tableta sau cu un smartphone. In plus, noul Prestigio MultiCenter poate indeplini si rol de Wi-Fi hot spot. Linia de produse Prestigio MultiCenter – reprezinta punctul central al eco-sistemului multimedia dezvoltat de Prestigio pentru diverstimentul intregii familii.

The PRESTIGIO MultiCenter Box si Mini sunt disponibile in magazinele de specialitate la pretul de 399 lei, respective 329 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!