StiriTablete

Prestigio MultiPad Visconte Quad, o noua tableta PC cu Windows 8.1

Prestigio MultiPad Visconte Quad
Prestigio MultiPad Visconte Quad

Prezent in peste 85 de tari, brandul Prestigio a anuntat astazi lansarea unei noi tablete PC, Prestigio MultiPad Visconte Quad, cu design compact, sistemul de operare Windows 8.1 si Office 365 Personal gata instalat, care aduce si 1TB OneDrive storage gratuit + 60 minute lunare de convorbiri pe Skype.

Cu un design compact, solid si rezistent la caldura, Prestigio MultiPad Visconte Quad dispune de un ecran IPS LCD de 8 inci si rezolutie 1280 x 800 pixeli, ce ofera imagini deosebit de clare si luminoase.

“Prestigio Visconte Quad este un dispozitiv high-end pentru oamenii activi. Compacta si usor de manuit, tableta Prestigio cu Windows este destinata oamenilor de afaceri sau studentilor. Indiferent daca vorbim despre navigare pe internet, networking sau prezentari, Visconte Quad este mereu un partener de incredere”, a declarat Marek Horyl, Chief Operational Officer, Prestigio EMEA.

Prestigio MultiPad Visconte Quad este echipata cu un procesor quad-core Intel Inside de 1.83GHz, dispune de 1GB de RAM, de conectivitate multipla: Wi-Fi, 3G, Bluetooth 4.0 Smart, o baterie cu capacitate mare – 4000 mAh, care ofera peste 6 ore de redare video sau 170 in standby.

Prestigio MultiPad Visconte Quad este disponibil prin magazinele de specialitate de la noi la pretul de 630 lei. CEL.ro o are afisata in oferta, la pretul de 614 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!