StiriTech

Consola portabila Nvidia SHIELD va costa $300 si nu $350 cat costa initial

pret Nvidia SHIELD

NVDIA a anuntat in aceasta saptamana ca, datorita numarului mare de cereri venite din partea gamerilor, consola portabila NVIDIA SHIELD pe baza de Android, va fi pusa in vanzare incepand cu data de 27 iunie la pretul de $300, fata de $350 pretul initial.

Cei ce au precomandat deja acest produs la pretul de $350 il vor primi cu $50 de dolari mai ieftin. Momentan consola NVIDIA SHIELD este disponibila doar in Statele Unite, urmand ca in cel mai scurt timp sa ajunga si in Europa si Asia.

Din punct de vedere hardware, NVIDIA SHIELD este echipata cu un ecran de 5 inch 720p HD, un procesor quad-core Nvidia Tegra 4 (72 nuclee GPU), 2GB de RAM, 16GB memorie interna, slot microSd si Android 4.2.2 JellyBean. Aceasta consola este capabila sa stream-uie jocuri de pe PC-urile cu placa video GeForce GTX.

Nu avem informatii despre disponibilitatea acestei console pe piata din Romania, dar vom reveni cu detalii atunci cand le vom avea. Posibil ca dispozitivul sa fie comercializat undeva la un pret, in jur de 300 – 350 de Euro, pe piata noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!