AccesoriiStiriWearable

Pretul Apple Watch ar putea incepe de la $450, si ar putea ajunge pana la $7.500

Pretul Apple Watch
Imagine demonstrativa Apple Watch, editiei de lux.

Apple va sustine un eveniment cu presa pe data de 9 martie, la sediul sau din Cupertino, Statele Unite, conferinta in cadrul careia vom afla informatii referitoare la data la care Apple Watch va fi disponibil comercial, precum si pretul lui pentru toate cele trei versiuni. Ceasul Apple Watch, se pare, va fi comercializat in trei variante: varianta standard anuntata la finalul anului trecut, o versiune sport si un model de lux, probabil in editie limitata.

Pretul Apple Watch:

Noi detalii au ajuns in presa de specialitate la inceputul acestei saptamani, cand Apple ar fi dat publicitatii o nota a investitorilor, despre care analistul Gene Munster spune ca pretul pentru Apple Watch Sport ar putea ajunge la $450, in functie de dotarile optionale de stocare sau ale carcasei. Modelul standard ar putea costa intre 500 si 550 de dolari, dar ar putea junge pana la $650 in functie de aceleasi dotari optionale mentionate mai sus, in timp ce modelul considerat de lux, ar putea costa pana la $7.500 (la fel, in functie de dotarile optionale alese de client), avand un pret de pornire de $5.000.

Acelasi Munster estimeaza ca, Apple va comercializa in jur de 8.000.000 de smartwatch-uri, insa ceilalti analisti din piata spun ca, s-ar putea ajunge pana la aproximativ 14 milioane de unitati vandute in primul an de la lansarea lui.

Apple ofera optiunea de a alege modelul de curea si materialul din care aceasta este realizata, pentru a satisface toate preferintele viitorilor clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!