AccesoriiStiriTechWearable

Pretul castii VR Vive Pro Eye, echipata cu tehnologie de tracking a ochilor

vive pro eye htc

La inceputul acestui an (2019), in cadrul Consumer Electronics Show (Las Vegas), HTC a anuntat casca Vive Pro Eye, un model nou echipat cu tehnologie inteligenta de tracking a ochilor utilizatorului.

Aceasta tehnologie de urmarire a ochilor le va permite inclusiv celor care nu-si pot utiliza mainile sa foloseasca o astfel de casca VR pentru imersiunea in realitatea virtuala, deoarece elimina nevoia controllerelor si permite inclusiv navigarea in meniuri prin directionarea privirii. Practic, te folosesti de miscarea ochilor pentru a utiliza functiile VR ale castii.

Noua casca de realitate virtuala a celor de la HTC este de saptamana aceasta disponibila pe piata din Europa.

Pretul castii VR Vive Pro Eye

Casca HTC Vive Pro Eye are un pret recomandat de 1.650 euro si poate fi achizitionata direct de pe siteul celor de la HTC dedicat gamei Vive, cat si din oferta magazinelor retail parteneri producatorului.

De asemenea, pentru clienții business din Europa, Vive Pro Eye va fi disponibil impreuna cu licenta Advantage, care ofera si o garanție de 2 ani pentru uz comercial. Pretul licentei Advantage pentru companii este de 185.00 euro (fara TVA), si include, de asemenea, servicii de asistenta si servicii dedicate pentru produsele Vive Enterprise, anunta producatorul HTC.

Noua casca de realitate virtuala va fi disponibila inclusiv in Romania, in urmatorele saptamani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!