EvenimenteImprimanteStiri

Pretul imprimantelor multifunctionale A3 in Romania

Pretul imprimantelor multifunctionale A3

În cadrul unui eveniment cu presa care a avut loc astăzi în București, HP Inc a anunțat începerea livrării noilor imprimante multifuncționale A3 și pe piața din România. Acest nou portofoliu de ultimă generație include 54 de versiuni de echipare și a fost conceput pentru a oferi partenerilor specializați HP multiple soluții de adaptare ce răspund unui set mai amplu de nevoi ale clienților, în materie de imprimare.

Noul portofoliu de echipamente de imprimare A3 transformă modul curent de lucru cu echipamentele de copiere pentru clienți și profesioniști din domeniu, oferind cele mai avansate caracteristici de securitate disponibile pe piață, imprimare color accesibilă prin intermediul tehnologiei HP PageWide și o disponibilitate crescută a echipamentelor prin tehnologia HP Smart Device Services.

 „Prin lansarea de echipamente de imprimare A3 ne propunem să completăm portofoliul de produse și soluții HP oferite clienților din România cu cele mai noi tehnologii încorporate într-o gamă de produse care numără 16 platforme noi, respectiv 54 de versiuni noi de echipare menite să respecte o promisiune făcută clienților și partenerilor noștri, și anume promisiunea de a reinventa piața și soluțiile cu care o adresăm” a declarat Mugur Pantaia, Managing Director la HP Inc. România.

Mugur Pantaia MD HP Inc.

HP a încheiat acorduri cu peste 500 de parteneri specializați din întreaga lume, reprezentând, în mare parte, partenerii cei mai importanți și cu cel mai mare grad de expansiune în țările respective. Odată cu lansarea noului portofoliul A3, partenerii au posibilitatea de a-și crește veniturile și profitul prin această oportunitate de business estimată la 55 miliarde dolari la nivel global.

„Colaborăm de mai multă vreme cu partenerii noștri specializați, luând în considerare nevoile acestora, adaptate la specificul pieței de echipamente A3 din România, și înțelegându-le mai bine modelele de business din zona contractuală.” a declarat Mihai Chihaia, Printing Account Manager, HP Inc. România. „Această colaborare a dus nu doar la întărirea parteneriatelor noastre locale, ci a avut și un impact direct asupra portofoliului de produse și servicii cu care vom aborda piața din România.”

Dotate cu cele mai avansate caracteristici de securitate din piață, ce sunt necesare pentru a preveni amenințările în număr din ce în ce mai mare ce vizează imprimantele de business, noile echipamente HP de imprimare A3 sunt cele mai sigure imprimante multifuncționale HP dedicate segmentului de business. Având în vedere că imprimantele multifuncționale moderne prezintă caracteristici similare unor PC-uri și faptul că mai puțin de 2 la sută dintre sutele de milioane de imprimante de business din lume sunt securizate în mod corespunzător, îmbunătățirea securității imprimantelor este o prioritate de top pentru companii. Multifuncționalele HP din clasa enterprise încorporează o suită de caracteristici de securitate care protejează echipamentele, datele și documentele, creând un sistem de securitate în mai multe straturi, necesar pentru combaterea atacurilor avansate.

Portofoliul HP de imprimante multifuncționale A3 – ce include 3 platforme PageWide și 13 platforme LaserJet – beneficiază de noua soluție de optimizare a serviciilor, bazată pe cloud, HP Smart Device Services (SDS). SDS oferă o disponibilitate crescută a echipamentelor, integrând capabilități de diagnosticare avansată, detectare și remediere de la distanță a problemelor specifice echipamentului.

Dispozitivele HP PageWide Pro asigură costuri mai mici  la imprimarea paginilor color, la cea mai bună viteză de imprimare din clasa sa.  Imprimantele multifuncționale au viteze de imprimare care variază de la 35 ppm la 60 ppm (până la 80 ppm în modul General Office). Tehnologia HP PageWide este de asemenea sustenabilă – consumând până la 15% din energia consumată de imprimantele laser din aceeași clasă, producând în același timp mai puține deșeuri asociate ambalajelor cartușelor și consumabilelor pe termen lung.

Pretul imprimantelor multifunctionale A3

Pretul minim recomandat de producator pentru noile modele de imprimante multifunctionare A3 este de 1.999 euro. Oferta actuala a echipamentelor multifuncționale HP  disponibile prin partenerii specializați.

10 Comments

  1. Impremante performante la preturi rezonabile pt fiecare om :)

  2. pe piata business, din putinul cat am avut de a face cu aceasta problema stiu ca sunt destul de greu de gasit astfel de dispozitive care sa se ridice la pretentiile clientilor. Cred ca era nevoie de un „refresh” pe acest segment.

  3. Preturi destul de ok avand in vedere ca sunt si performante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!