EvenimenteGamingPLAYSTATIONStiriXBOX

Pretul jocului FIFA 20 si imagini de la evenimentul de lansare

Pretul jocului FIFA 20

Finalul de saptamana ne-a prins in sediul EA Romania, din AFI PARK 2, Bucuresti, acolo unde Electronic Arts a lansat intr-o atmosfera ca pe stadioanele de fotbal: cu galerie, confetii si mult alai cea mai noua versiune a celui mai popular joc de tip simulator de fotbal de pe planeta, jocul video FIFA 20.

Putini stiu ca o parte importanta a jocului FIFA 20 a fost creat in Romania, chiar in sediul unde am fost invitati sa sarbatorim acest eveniment alaturi de ceilalti colegi de presa, youtuberi precum Teo, bloggeri ca Vlad Petreanu sau jucatori profesionisti de FIFA (esports) parte din echipa nationala a Romaniei ca Ovidiu „Ovvy” Patrascu.

Dupa prezentare tehnica a jocului FIFA 20 si destula nerabdare de a-l juca, am avut parte de o sesiune de joaca alaturi de toti participantii la eveniment, precum si posibilitatea de a ne poza cu trofeul UEFA Champions League.

lansare fifa20 romania 6

Jocul FIFA 20 este de vineri, 27 septembrie, disponibil in Romania pentru consolele Sony Playstation, Nintendo Switch si Microsoft Xbox, cat si in varianta pentru PC desktop, la preturi ce variaza intre 240 si pana la 490 lei, in functie de platforma si versiunea jocului: standard, champions edition, ultimate edition.

Acest an a adus mai multe oportunitati deosebite, avand in centru dorinta noastra de a le oferi fanilor din intreaga lume cea mai buna experienta  FIFA. Astfel, FIFA 20 introduce un mod de joc complet nou, VOLTA FOOTBALL, care readuce fotbalul in strada si le ofera jucatorilor noi optiuni de a se bucura de cel mai popular sport din lume. De asemenea, echipa noastra din Romania a lucrat alaturi de colegii din Vancouver la noile functionalitati ale modurilor Cariera si Ultimate Team™, cat si la aducerea a numeroase inovatii in gameplay. In plus, anuntul cel mai important pentru romanii pasionati de fotbal este includerea Ligii 1 in FIFA 20, o noutate pe care suntem mandri ca am putut-o oferi fanilor din tara noastra”, a declarat Andrei Lazarescu, EA SPORTS FIFA 20 Senior Producer, EA Romania.

Mai mult, fiind dezvoltat in Romania, FIFA 20 include si Liga 1 cu toate cele 14 cluburi de fotbal care au luat startul in sezonul 2019-2020, impreuna cu 3 noi fotbalisti romani recreati autentic in joc: George Tucudean, George Puscas si Alexandru Mitrita, dar si cu echipamentele oficiale, blazoanele si mingea oficiala a Ligii 1.

In plus fata de includerea Ligii I, FIFA 20 va readuce fotbalul inapoi in strada intr-un mod autentic si creativ cu VOLTA FOOTBALL. Jucatorii vor avea posibilitatea sa-si exprime stilul personal cu ajutorul sistemului de joc complet nou, inspirat de realitatea si autenticitatea meciurilor de fotbal restranse, jucate pe strazi, in sali de sport si pe terenuri de futsal din intreaga lume.

Anul acest, FIFA 20 ridica stacheta si la nivel de gameplay aducand un nou nivel de autenticitate pe terenul virtual printr-o abordare numita Football Intelligence, ce se bazeaza pe trei noi functionalitati: Authentic Game Flow, Decisive Moments si Ball Physics.

Jucatorii vor putea si sa modeleze viitorul clubului lor prin noile inovatii din cel mai autentic mod de Cariera de pana acum. FIFA 20 ofera posibilitatea de a personaliza managerul clubului mai mult ca niciodata, cat si posibilitatea de a selecta manageri de sex feminin, o premiera in istoria francizei. Jucatorii vor avea astfel impact direct asupra moralului s performanței echipei lor prin conferinte de presa interactive, schimbari ale echipei de start, discutii unu la unu si multe altele.

FIFA Ultimate Team vine de asemenea cu o serie de noi funcționalitati, inclusiv noi experiente sociale, cum ar fi un sistem de obiective redefinite, care ofera jucatorilor noi provocari, impreuna cu noi modalitati de a progresa si a personaliza echipa pe masura ce avanseaza in joc. Pe langa readucerea lui Gheorghe Hagi, in modul Ultimate Team au fost adaugate 15 noi staruri, printre care Didier Drogba, Zinedine Zidane si Andrea Pirlo.

EA Romania este prezenta local din 2006, perioada in care a dezvoltat mai multe titluri de mare success, precum FIFA, Need for Speed, UFC si NBA. Echipa multi-disciplinara de romani care contribuie la dezvoltarea a unora dintre cele mai populare jocuri video din lume cuprinde peste 1.500 oameni cu roluri diverse, precum producatori, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, artisti grafici, experti UX, analisti QA s.a.m.d.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!