Pretul monitorului Philips 328E8QJAB5 in Romania

7

Pretul monitorului Philips 328E8QJAB5

Incepand de luna aceasta monitorul de 32″ cu ecran curbat Philips 328E8QJAB5 este disponibil si in Romania, prin partenerii de specialitate din toata tara.

Monitorul Philips 328E8QJAB5 lansat sub gama E dispune de un design minimalist cu rame in guste si un ecran cu rezolutie Full HD si unghiuri largi de vizualizare.

“Monitoarele E-line sunt concepute pentru a oferi performanțe vizuale potrivite pentru orice locuință. Acest nou model curbat de 32 de inci este cel mai recent dintr-un flux de monitoare curbe inovatoare pe care le lansăm în acest an. Modelul 328E8QJAB5 este conceput pentru a oferi utilizatorilor o performanță variată pentru numeroasele activități care fac parte din stilul de viață digital de astăzi. De asemenea, utilizatorii se bucură de siguranța unui brand puternic, care poate oferi servicii și calități economice, convingătoare la un preț foarte accesibil” a declarat Artem Komenko, product manager pentru monitoarele Philips pe Europa în cadrul MMD.

328E8QJAB5 b 1

Pretul monitorului Philips 328E8QJAB5

Benficiind de caracteristici precum SmartContrast ce analizeaza continutul ecranului pentru a putea ajusta automat culorile si intensitatea luminii de fundal si SmartImage Game (alegerea setarilor pentru a optimiza temele intunecate, timpii de raspuns si evidentierea imaginilor), dar si de tehnologia Flicker-free (anti scintilatie) dezvoltata pentru a reduce potentiala oboseala a ochilor daca sunt expusi mai multe ore in continuu sau sistemul audio integrat (doua boxe stereo) pentru o reproducere audio cat mai clara, noul monitor Philips 328E8QJAB5 E-line va fi disponibil in magazinele de specialitate incepand cu luna mai la un pret recomandat retail de 1.480 LEI.

Articolul precedentPretul televizoarelor Sony BRAVIA A1 OLED 4K HDR
Articolul următorAcoperisul solar Tesla poate fi precomandat de luna aceasta si din Romania

7 COMENTARII

  1. cine vrea un desktop, acesta este cel mai accesibil si mai bun din cate observ si din ce imi dau seama citind caracteristicile

  2. Este un monitor destul de bun la un preț puțin cam mare dar cred ca își merita banii !!!

  3. Un monitor care nu strica ochii, recomandat celor care stau mult pe computer. Investitia merita✔

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.