StiriTech

Motorola confirma din greseala pretul Moto 360

pretul-moto-360

Pretul Moto 360 confirmat din greseala de catre Motorola

Motorola a pornit saptamana trecuta un concurs, confirmand din greseala si data de lansare, dar si pretul Moto 360. Unde? Chiar in regulamentul concursului. Concursul presupunea ca potentialii clienti de smartwatch sa isi creeze propriul aspect pentru un astfel de dispozitiv purtabil, avand sansa sa castige primul dispozitiv Android purtabil lansat de Motorola.

Conform companiei, pretul Moto 360 este de $249.99, atat cat ar trebui sa coste in Statele Unite. Mai mult decat atat, cifra este confirmata si de o informatie din Franta, unde un site a dezvaluit ca primul dispozitiv purtabil al Motorola va avea pretul de 249 de euro in acea regiune.

Pe langa pretul Moto 360, compania a mentionat si data la care norocosul castigator va fi anuntat, fiind 24 Iunie, premiul cel mare fiind doar un Moto 360, in timp ce ceilalti 9 dintr-un top 10 cu cele mai bune aspecte create, vor primi $50 sub forma de credit in Google Play.

Asadar, Moto 360 este asteptat spre lansare pentru sfarsitul lunii Iunie, mai ales ca conferinta Google pentru dezvoltatori incepe pe 25 Iunie, conferinta unde vor fi prezentate mai multe informatii despre sistemele de operare, incluzand Android Wear, dar si despre primele dispozitive care vor avea un astfel de sistem de operare.

Motorola a oferit sabloane grafice participantilor pentru a-si crea propriul aspect Moto 360, iar aceste design-uri trebuie trimise prin Google+ pana pe data de 10 Iunie inclusiv. Din pacate, romanii nu pot participa la un astfel de concurs, fiind deschis doar in Statele Unite, Canada si UK.

 

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!