SmartphonesStiri

Pretul Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge in Europa

Pretul Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge
Stand de prezentare Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, la MWC 2015, Barcelona

 

Doua din cele mai asteptate telefoane de anul acesta, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, au fost lansate saptamana aceasta la Mobile World Congress, in Barcelona, si cu toate ca, producatorul ne-a dezvaluit toate informatiile despre functiile si caracteristicile celor doua smartphone-uri, Samsung a omis sa ne ofere informatii despre pretul lor.

Pretul Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge in Europa

Ei bine, Samsung Galaxy S6 va avea un pret recomandat in Europa de 700 euro, pentru varianta de 32GB, 800 euro pentru modelul de 64Gb, respectiv 900 euro, pentru modelul de 128GB.

Samsung Galaxy S6 Edge va fi mai scump cu 150 de euro. Astfel, modelul de 32Gb va costa 850 euro, modelul de 64Gb 950 de euro, iar modelul de 128GB, 1050 de euro. Preturile sunt destul de piperate, chiar si pentru un smartphone din gama Galaxy S insa, sa nu uitam ca acestea sunt primele doua telefoane din aceasta serie care sunt construite in intregime din materiale de calitate si nu din material plastic, asa cum au fost construite modelele anterioare.

Asteptam cu nerabdare sa aflam detalii despre pretul Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, cand acestea vor intra oficial in oferta operatorilor telecom locali.

Update:Vodafone Romania anunta ca noile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor fi disponibile utilizatorilor sai incepand din data de 17 aprilie. Vodafone Romania va oferi noile smartphone-uri alaturi de o gama atractiva de planuri tarifare, ce vor permite utilizatorilor sa beneficieze de avantajele Supernet 4G, in reteaua certificata pentru cele mai bune rezultate de voce si date din Romania. Informatii suplimentare vor fi disponibile in curand,” au declarat reprezentantii Vodafone.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!