SOFTWAREStiriWindows

Pretul si data disponibilitatii Windows 10, a fost dezvaluit neoficial presei!

Pretul si data disponibilitatii Windows 10

Pretul si data disponibilitatii Windows 10 a fost dezvaluit cu mult inainte ca nou sistem de operare produs de Microsoft sa fie pus in vanzare.

Ca si acum trei ani de zile, cand Microsoft nu a reusit sa tina secret pretul si data disponibilitatii Windows 8, aceste detalii ajungand in presa de specialitate, nici de data aceasta compania Microsoft nu a reusit sa tina in frau detaliile despre Windows 10.

Conform unuia dintre cei mai mari retaileri americani, Newegg, Windows 10 va fi disponibil din 31 august in Statele Unite, ceea ce inseamna ca in Romania va ajunge undeva in toamna (dupa 1 septembrie).

De asemenea, acelasi retaileri american a dezvaluit si preturile versiunilor Windows 10. Pachetul Windows 10 Home OEM va costa $110, iar pachetul Windows 10 Pro OEM va costa $150. Bineinteles, ca aceste preturi nu sunt valabile pentru piata din Romania.

windows-10-oem-preturi

Microsoft a anuntat Windows 10 in toamna anului trecut (2014), iar in cadrul Microsoft Build 2015 au reconfirmat faptul ca, toti cei cu licente valide de Windows 7 si Windows 8, vor beneficia de o actualizare gratuita la Windows 10. Nu e valabil acelasi lucru pentru cei care au instalata o versiune de Windows piratata, desi Microsoft a spus in cateva ocazii ca toata lumea va primi o astfel de actualizare gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!