AppleStiri

Pretul telefoanelor iPhone 7 Red Special Edition

Pretul telefoanelor iPhone 7 Red Special Edition

Pretul telefoanelor iPhone 7 Red Special Edition, cand vor ajunge oficial pe piata din Romania si la ce pret.

Cu toate ca ne asteptam ca, astazi, 21 martie, Apple sa sustina o conferinta cu presa in SUA, compania a decis sa anunte noi gadgeturi fara un eveniment special.

Asadar, incepand din 24 martie, Apple, incepe comercializarea a unei versiuni de iPhone 7 Plus si iPhone 7 Red Special Edition, ca parte a campaniei sale de sustinere a organizatiei Global Fund, care lupta pentru prevenirea transmiterii virusului HIV de la mama la bebelusii inca nenascuti. Anuntul vine pentru a celebra peste 10 ani de parteneriat de intr-ajutorare si lupta impotriva acestei maladi.

Screenshot 1016

Din gama de produse Red Special edition mai fac parte produse precum Beats Solo 3 Wireless On-Ear Headphones, Beats Pill+ Portable Speaker, intreaga gama de iPod-uri, iPhone 7 Smart Battery Case si o serie de accessorii pentru iPhone, iPad si Apple Watch.

iPhone 7 Red Special Edition, inclusiv in varianta 7 Plus, vor fi disponibile de vineri, 24 martie 2017, in variante de 128GB si 256GB, incepand de la pretul de 750$. Probabil, de la 750 Euro pe piata din Romania, insa abia din luna Aprilie.

De asemenea, tot astazi, Apple lansat si o noua varianta de iPhone SE cu 32GB si 128GB, astfel ca producatorul american nu va mai fabrica niciun iPhone SE cu 16GB si 64GB. Pretul de pornire ramane acelasi – 400$ si va fi comercializat tot din 24 martie.

Update 25 martie: Orange Romania listeaza la precomanda telefonul iPhone 7 Red in varianta de 128GB la pretul intreg de 855 Euro, iar cu abonamentul Orange Me 42 la 529 Euro. Modelul Plus de 128GB este afisat la pretul intreg de 985 Euro, iar cu abonamentul Me 42 la pretul de 670 Euro (contract pe 2 ani de zile). Livrarile incep din 3 aprilie.

Update 29 martie: Emag listeaza ambele modele la pretul de 3.999 lei, respectiv 4.699 lei.

Vodafone s-a multumit sa ne trimita un simplu comunicat de presa foarte scurt, in care ne spune ca telefoanele vor fi disponibile pe site si in magazinele fizice din tara incepand cu 27 martie, insa nu apar listate pe site si nici nu au dorit sa anunte pretul lor, in timp ce Telekom Romania si RCS RDS nu au facut niciun fel de anunt cu privire la aceste doua noi modele Apple iPhone.

sursa

14 Comments

  1. E foarte frumos , însă deocamdată nu-mi permit rămân la iPhone 6S

  2. Pretul poate va fi mai mic daca il achizitionezi cu abonament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!