SmartphonesStiri

Pretul telefoanelor Samsung Galaxy S6 si Galaxy S Edge [zvon]

Pretul telefoanelor Samsung Galaxy S6Pretul telefoanelor Samsung Galaxy S6 si Galaxy S Edge si o noua imagine, cresc interesul pentru doua dintre cele mai asteptate gadgeturi de anul acesta.

Ne aflam la mai putin de o luna de zile distanta, de ceea ce ar putea fi un punct de cotitura in instoria telefoniei mobile. Pe 1 martie, la Mobile World Congress 2015, o parte din cei mai importanti producatori de telefoane si tablete vor sustine conferinte de presa, in cadrul carora, vor dezvalui poate cele mai importante gadgeturi pe anul acesta.

Unul din cele mai importante si mai asteptate evenimente de anul acesta, de la MWC2015 este considerata conferinta companiei Samsung Electronics, care ar putea dezvalui doua telefoane cu design revolutionar pentru aceasta industrie – Galaxy S6 si Galaxy S Edge.

Saptamana aceasta Samsung a anuntat acest eveniment, afisand un poster care ascunde unul din cele doua telefoane. Astazi, a aparut un poster similar (vezi foto sus), dar care face lumina asupra produsului, astfel, ne putem face o idee mai clara despre modul cum va arata acest mult-asteptat gadget.

Pretul telefoanelor Samsung Galaxy S6 si Galaxy S Edge:

Pe langa aceasta imagine, au mai aparut in presa o serie de zvonuri, care se presupune ca ne ofera pretul recomandat de Samsung pentru ambele smartphone-uri.

Asadar, Samsung Galaxy S6 va fi disponibil in variante de 32/64/128GB la pretul de 750, 850 si 950 de Euro, in timp ce Galaxy S Edge va avea un pret recomandat de 850, 950, respectiv 1050 de Euro. Deocamdata, aceasta informatie referitoare la pretul celor doua modele Galaxy este catalogata doar ca un zvon, neavand la baza o sursa clara.

Ce parere aveti de viitoarele telefoane, dar despre aceste preturi care circula in media?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!