SmartphonesStiri

Pretul telefonului Black Shark 2

Pretul telefonului Black Shark 2

Lansat pe piata la jumatatea acestei luni, cea de-a doua generatie de smartphone dedicat segmentului de gaming pe mobil, Black Shark 2, este de la finalul acestei saptamani disponibil comercial in Europa.

Black Shark 2 poate fi achizitionat direct de pe site-ul companiei chineze, la fel cum sunt comercializate telefoanele Oneplus prin site-ul oficial.

Modelul Black Shark 2 cu 8GB memorie RAM si 128GB spatiu intern costa 550 euro, iar versiunea cu 12GB memorie RAM si 256GB RAM costa numai 650 euro, in conditiile in care mai toate telefoanele premium echipate cu chipset Snapdragon 855 si minim 8GB RAM ajung sa sara de 900 – 1.000 de euro, iar unele dintre ele nu beneficiaza de un sistem eficient de racire sau de doua difuzoare stereo.

Conform declaratiilor facute de David Li, vice-presedintele companiei Black Shark Global (start-up-ul in care Xiaomi investeste masiv), „telefonul Black Shark 2 ofera o experienta de neegalat gamerilor din Europa.

Pe langa cel mai puternic procesor de pe piata in acest moment, telefonul Black Shark 2, dispune de un ecran AMOLED cu diagonala de 6.4″ si rezolutie Full HD+ (2.340 x 1.080 pixeli). De asemenea ofera compatibilitate pentru continutul video HDR si are un timp de raspuns la comenzile tactile de 43.5 ms.

Telefonul poate fi accesorizat cu o serie de accesorii (gamepad etc) dedicate gamerilor, care vin sa creasca experienta de gaming la nivelul unei console portabile de gaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!