SmartphonesStiri

Pretul telefonului Huawei P20 si P20 Pro in retailul romanesc

Pretul telefonului Huawei P20

La inceputul acestei saptamani Huawei a anuntat noile telefoane Huawei P20 si Huawei P20 Pro, cu cea mai performanta camera foto ce a echipat un smartphone vreodata, dar si cu alte caracteristici la fel de interesante, printre care chiar si faimosul breton transformat intr-un adevarat trend de catre cei de la Apple, dupa lansarea telefonului iPhone Zece, desi au fost alte modele inaintea lui cu o astfel de caracteristica.

Pretul telefonului Huawei P20 si P20 Pro

Telefoanele sunt deja disponibile in Romania prin precomanda. O serie de operatori telecom si magazine retail au inceput sa afiseze preturile atat pentru modelele Huawei P20 si P20 Pro, cat si pentru varianta P20 Lite.

huawei p20pro

Noi, va recomandam magazinul eMAG, de unde puteti precomanda Huawei P20 Lite la pretul 1.700, modelul Huawei P20 in variante pe albastru, negru sau roz cu 128GB spatiu intern la pretul de 3.000 lei, si varianta Huawei P20 Pro de 128GB pe albastru, pe negru sau twilight, la pretul de 3.900 lei.

eMAG ofera si posibilitatea a le achizitiona in rate pe doi ani de zile, cu o rata lunara de 204 lei pentru varianta P20 Pro; 157 lei / luna varianta standard de P20 si/sau 89 lei / luna pentru modelul P20 Lite.

Toatele cele trei variante din gama Huawei P20 ruleaza sistemul de operare Android Oreo.

Pentru mai multe informatii despre specificatiile fiecarui model din aceasta gama puteti consulta articolele noastre anterioare despre gama Huawei P20.

8 Comments

  1. Pretul a crescut in timp ce carcasa, constructia ei, e in scadere. Eu nu as renunta la carcasa metalica in favoarea uneia din sticla

  2. tot mai scumpe si telefoanele chinezilor, i-a luat aiurea si pe astia

  3. P20 la 650 de euro nu suna rau, celalalt model e cam scumpeanu

  4. Cu așa camera foto este de așteptat să se înghesuie lumea,chiar dacă prețul este pe măsură.

  5. Cam grăsuțe și pufoase preturile! Peste 2 luni mai scădem câteva sute de lei.

  6. OK, eu cred că vor depăși S9 la precomenzi acest Huawei P20. Sună bine cea mai performantă cameră foto de pe Smartphone din lume!
    Dar la teste om vedea ce o sa iasă !

  7. Interesant este ca au Android Oreo oferta este tentanta pe eMag sunt preturi bune multumum pentru informatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!