SmartphonesStiri

Pretul telefonului Huawei P9 la operatorii telecom

Pretul telefonului Huawei P9

Pretul telefonului Huawei P9 la precomanda, in oferta operatorilor telecom.

Lansat la inceputul acestei luni in Londra, cu 2 camere principale bazate pe tehnologia dezvoltata de germanii de la Leica, Huawei P9 este de ieri incepand disponibil prin precomanda de la operatorii telecom locali, la abonament sau la liber.

Telefonul are un pret la liber (fara abonament) de 585 de Euro la operatorul Vodafone, in timp ce de la Orange il puteti achizitiona la 850 de euro.

La abonament Huawei P9 poate fi achizitionat de la Vodafone pe 2 ani de zile cu unul din abonamentele RED, operatorul recomandand abonamentul RED 49, in timp ce la Orange il gasiti in oferta operatorului alaturi de abonamentul Orange Me 42. In ambele cazuri, va trebui sa scoateti din buzunar si sa dati operatorului un avans de 170 de euro la Vodafone, respectiv 210 Euro la Orange.

Daca la Orange gasiti, atat varianta pe negru, cat si varianta argintie (Mystic Silver) a lui Huawei P9, la Vodafone nu aveti decat varianta pe negru (Titanium Grey) disponibila.

Update: Telekom Romania anunta ca, telefonul Huawei P9, este de astazi, 13 aprilie, disponibil la precomanda pana pe data de 29 aprilie si ofera aceleasi beneficii gratuite oferite si de ceilalti operatori.

RCS&RDS nu apare in acest articol, deoarece, surprinzator sau nu, telefonul nu e deocamdata disponibil in oferta operatorului.

In cazul in care nu va intereseaza ofertele operatorilor telecom, P9 este disponibil si in oferta unor magazine de retail, precum eMAG. Pretul retail al telefonului este de 2.499 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!