SmartphonesStiri

Preturile pentru iPhone 6S si 6S Plus la magazinele de retail

Ultimul smartphone al celor de la Apple urmeaza sa fie lansat oficial si in Romania, iar magazinele de specialitate au afisat preturile pentru iPhone 6S si 6S Plus.

Preturile pentru iPhone 6S si 6S Plus

Pana in prezent au existat doar zvonuri cu privire la cati bani vor trebui sa scoata din buzunar cei care doresc sa-si cumpere ultimul device al celor din Cupertino. Cu numai cateva zile inainte de lansarea oficiala din Romania, preturile pentru iPhone 6S si 6S Plus au fost facute publice in mod oficial.

Cei care doresc sa cumpere ultima versiune iPhone trebuie sa plateasca intre 3.500 RON si 5.099 RON pentru a avea cel mai la moda smartphone. Preturile nu difera foarte mult de cele care erau anul trecut pentru iPhone 6 si 6 Plus, astfel ca versiunea de 16 GB a iPhone 6S va costa 3.600 RON, cea de 64 GB va costa 4.100 RON iar pentru a avea cat mai mult spatiu de stocare, 128 GB, un doritor va trebui sa plateasca 4.600 RON. Modelul cu ecran mai mare, iPhone 6S Plus va avea un pret de pornire de 4.100 RON pentru versiunea de 16 GB iar cel de 64 GB sau 128 GB va costa 4.600 RON, respectiv 5.100 RON.

Livrarile vor incepe in data de 9 octombrie, iar pana atunci, puteti sa faceti o precomanda la unul dintre retail-erii care vor distribui aceste modele sau de la operatorii telecom, fie la liber sau impreuna cu unul din abonamentele disponibile in ofertele lor.

Apple a anuntat ca a vandut deja peste 13 milioane de unitati de iPhone 6S si 6S Plus numai in primul weekend din momentul punerii lor spre comercializare.

Ce parere aveti despre preturile pentru iPhone 6S si 6S Plus? Sunt justificate aceste preturi de specificatiile telefoanelor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!