Stiri

Preturile pentru Windows 8 dezvaluite

8

Cea mai mare lansare din acest an a gigantului Microsoft, Windows 8, s-ar putea sa fie la distanta mai mica de doua saptamani, insa mai sunt cateva lucruri pe care Redmond a reusit sa le tina secrete, in ciuda interesului crescand al utilizatorilor, pornit odata cu varianta Consumer Preview. O cantitate mare de licente Windows sunt vandute companiilor hardware, unde sistemul de operare este vandut pre-instalat pe PC-uri si notebook-uri. Restul este vandut ca software impachetat, prin canalele de retail conventionale.

Ca si pachet de software, cele doua variante de Windows 8 (Windows 8 si Windows 8 Pro) vor fi disponibile ca upgrade si versiuni complete. Pachetul pentru upgrade va da posibilitatea sa migrati de la o versiune existenta instalata de Windows XP, Windows Vista, sau Windows 7 la noul sistem de operare.

Windows 8 Pro Upgrade este listat cu un pret introductiv de 70 dolari. Pentru acelasi pret primiti pachetul Windows 8 Pro Pack, ce contine practic un card cu o cheie software pentru Windows 8 Pro (orice arhitectura), fara suport media fizic de instalare. Pachetele OEM de Windows 8 (standard), ce includ o cheie si suport media fizic de instalare, este vandut in variante de 64 de biti si 32 de biti, fiecare costand 100 dolari. In cele din urma sunt si variante de 64 de biti si 32 de biti pentru Windows 8 Pro, fiecare costand 140 dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!