SmartphonesStiri

Preturile telefoanelor Nexus 6P si Nexus 5X dezvaluite inainte lansare

Preturile telefoanelor Nexus 6P si Nexus 5X

Cu o zi inainte de lansarea oficiala a noilor modele, pe Internet, au mai aparut cateva informatii in legatura cu acestea, mai exact, preturile telefoanelor Nexus 6P si Nexus 5X cu mai putin de 24 de ore pana la lansarea lor pe piata.

Se pare, ca Google nu va comercializa noile device-uri Nexus prin intermediul retailerilor sau a furnizorilor telecom, incercand astfel sa-si promoveze propriul magazinul online  Google Play Store. Acest aspect legat de vanzarea dispozitivelor doar in mediul online poate afecta vanzarile, insa compania americana indreapta din nou gama Nexus catre dezvoltatori si nu neaparat catre utilizatorul „de zi cu zi”.

Cat despre disponibilitatea si pretul noului Nexus 5X, acesta va fi comercializat in Statele Unite, Marea Britanie, Coreea, Japonia si Coreea de Sud, incepand de la $379 pentru modelul de 16GB memorie interna (maxim 32GB), in cele trei variante de culoare: Carbon (negru), Quartz (alb) si Ice Blue (albastru).

nexus-6p-colors

Pretul varfului de gama de anul acesta al seriei Nexus, va incepe de la $499 pentru modelul de 32GB (disponibil pana la 128GB), in Statele Unite, Marea Britanie, Irlanda, Canada si Japonia, fiind disponibil tot in trei variante de culoare: Aluminum (gri), Graphite (negru) si Frost (alb). Se aude ca modelul Gold (auriu) va fi comercializat exclusiv pe piata din Japonia, cel putin pentru inceput.

Ambele modele Nexus vor fi disponibile maine pentru comanda online direct de pe Play store si numai in tarile mai sus mentionate, insa, pana in prezent, nu detinem informatii cu privire la data livrarii produselor. In Romania, vor ajunge neoficial prin magazinele de retail.

Mai multe informatii privind noile device-uri Google Nexus, maine, dupa incheierea evenimentului de lansare.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!