SmartphonesStiri

Prima fotografie cu terminalul Blackberry A10 (Aristo)

blackberry-a10-aristo

Imediat dupa MWC 2013, seful Blackberry, Thorsten Heins spunea intr-un interviu ca este foarte entuziasmat de unul dintre noile sale produse care o ofera o experienta cu totul diferita impreuna cu sistemul de operare Blackberry 10, dar ca nu poate dezvaluit mai mult. In prezent se zvoneste ca acel produs despre care vorbea CEO-ul companiei canadiene in luna martie ar fi Blackberry A10, nume de cod Aristo.

Acum cateva zile am auzit ceva informatii despre Blackberry A10, cand am vazut si o serie de fotografii cu Blackberry 9720, un alt terminal nelansat ce a fost dezvaluit recent. Cele doua noi terminale ar trebui sa se lanseze pana in luna noiembrie, conform ultimelor zvonuril aparute in presa.

Blackberry A10 este echipat cu un ecran Super AMOLED de 5 inch, cu o rezolutie de 1280×720, un procesor dual-core, iar la capitolul design, arata aproape ca si Blackberry Z10, doar ca, colturile sunt ceva mai rotunjite si din ce se vede pe aceasta fotografie partea de sus a carcasei este neagra, in timp ce pe Z10 este alba. Textura telefonului va fi similara cu cea de pe Blackberry Q10, se pare si aceiasi sursa mai precizeaza ca sistemul de operare pe acest model din imagine este Blackberry 10.2.0.552.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!