BreakingSmartphonesStiri

Primele imagini clare cu telefonul Sony nume de cod Honami

telefon-sony-honami-3

Am tot auzit zvonuri despre un nou telefon Sony Xperia ce poarta numele de cod Sony Honami, dar pana astazi nu stiam exact cum arata acest model. Ei bine, iata ca primele imagini au sosit si nu sunt putine, avand in vedere ca nu sunt poze oficiale.

Din aceasta galerie foto putem vedea ca telefonul ramane in aceiasi linie lansata de Sony Xperia Z la inceputul anului cu acel buton de Power / Standby trademark Sony. Pe una din fotografii se vede imediat langa camera foto un port infrarosu care la prima vedere parea un LED Xenon, dar dupa cum observam pe imagine, un LED Flash este deja amplasat imediat sub camera foto. O alta fotografie dezvaluie grilajul, ce pare a fi a unui difuzor (speaker) amplasat in mod oarecum bizar, chiar pe partea de jos unde ar trebui sa avem portul micro USB si microfonul pentru apelurile telefonice. Un alt detaliu important pare a fi rama telefonului, care din aceste imagini pare a fi una metalica (aluminiu?). Posibil sa ne inselam datorita culorii argintii.

Sony Honami ar putea fi lansat cu un ccran de 5 inch Full HD, un procesor Snapdragon 800 si o camera foto de 20MP cu un nou senzor Sony, cel putin asta ne indica cele mai recente zvonuri. 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!