GamingPC DesktopStiriVideosWINDOWS

Primele impresii – FIFA 13

FIFA13

FIFA 13 ofera o lectura profunda , bine rotunjita si realista despre fotbal pentru un joc video, dar unele ingrediente lipsesc in continuare.Mai jos va voi prezenta ce imbunatatiri aduce FIFA 13.

FIFA 13 nu este un pas gigantic fata de FIFA 12. Pare mai finisat,modul de cariera este mult mai profund si inevitabil cateva ore bune vei fi conectat doar acolo.Jocului ii lipseste facilitatea care sa te dea pe spate sa simti ca este cel mai bun simulator de fotbal din categoria sa.Sunt o multime de lucruri de admirat la FIFA 13 , engine-ul a fost modificat si adjustat iar asta se simte schimband complet felul in care se simte simulatorul celor de la EA SPORTS.

FIFA 13 Gameplay1

GAMEPLAY

Prima schimbare si cea mai importanta este First Touch adica prima atingere.Vei avea nevoie de putin timp sa te obisnuiesti cu ea.In jocurile anterioare pasele lungi isi gaseau singure locul ,erau aproape magnetice.Acum doar jucatorii profesionisti pot smulge cu usurinta mingea din aer. Factorii precum viteza,vremea si driblingurile sunt schimbati.

Jucatorii au deasemenea mai multe optiuni de atac si de aparare a mingi la loviturile libere.Atacantii pot pune jucatorii din echipa adversa in alerte false astfel ei se vor angaja intr-o alergare falsa.Controlul asupra balonului este imediat deaoarece s-a folosit putin din engine-ul FIFA STREET.Acest engine mai permite si obstructionarea jucatorilor si fault-uri din care jucatorii pot scapa nepedepsiti.

Toate aceste schimbari aduc o experienta de fotbal foarte reala si imprevizibila.Fiecare abordarea a mingi este unica.Tot ceea ce se intampla pe banca si pe teren este transpus din lumea reala.

Utilizatorii de XBOX 360 pot folosi Kinect pentru a modifica formatia sau pentru a schimba un jucator.

Messi FIFA

CARACTERISTICI

Lasand terenul la o parte modul Career a fost imbunatatit si a devenit foarte real. Sistemul de transferuri este altul .Acum echipele pretuiesc jucatorii in functie de abilitatile lor si valoarea lor la echipa.In plus jucatorii pot insista asupra termenilor de transfer , de exemplu pot cere sa fie titulari ca parte din intelegere.

Managerii care revin asupra acestor termeni pot scadea moralul jucatorului la achizitionarea acestuia.Pentru prima data in acest mod de joc jucatorii pot fi oferiti ca parte a unei oferte de transfer. Jucatorii de FIFA 13 pot alege sa joace rolul unui manager,jucator sau manager de jucator .Astfel ei obtin o reputatie si anumite obiective de realizat. In cazul in care indeplinesc anumite obiective ei vor primi apeluri internationale si sansa de a juca sau de a gestiona echipa lor nationala si vor avea ocazia de a juca in anumite amicale internationale, meciuri de calificare sau turnee.

EA SPORTS  a adaugat, de asemenea, o serie de jocuri de indemanare bazate pe disciplinele din fotbal : pasele, driblingurile,deposadarea,suturile , lob-urile, loviturile libere. Aceste jocuri de indemanare sunt  introducere foarte buna pentru cei incepatori.

FIFA 13 Manchester City Kit Trailer

CONCLUZIE

FIFA 13 este incontestabil foarte solid. Ca orice FIFA arata si se joaca mai bine decat predecesorul sau.Adaugarea jocurilor de indemanare si a modului de cariera aduce FIFA 13 la un alt nivel.

Jocul in sine nu contine inovatii care sa te lase cu gura cascata desi ne-am asteptat la asta de la aceasta serie.Poate ca aceste inovatii vor veni cu urmatoarea generatie de console.

FIFA 13 poate fi o considerat mai mult  o imbunatatire majora decat o revolutie in materie de fotbal, dar este in continuare cel mai puternic simulator de pe piata.

 httpvh://youtu.be/DrJY-szzwjU

httpvh://youtu.be/R2OfEZfW8KE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!