StiriTech

Primele mentiuni despre Windows 9, Windows Phone 9 si Internet Explorer 11, apar online

steve-ballmer-prezinta-telefone-cu-windows-phone-8

Inca din vara lui 2012, am auzit discutii despre urmatoarea denumire a sistemului de operare Windows, insa niciodata nu am avut o confirmare oficiala. In ultima saptamana au aparut o serie de indicii care fac referire la versiunea de Windows 9, Windows Phone 9 si browser-ul Internet Explorer 11.

Unul din indicii este oferit chiar de Microsoft, intr-un anunt publicat pentru recrutarea unui inginer de teste pentru echipa Windows Mobile.

anunt-microsoft-windows-phone-9

Un al doilea indiciu, vine din partea unui angajat al companiei iSoftStone (partener important Microsoft), care mentioneaza cateva detalii despre un proiect de 30 de zile, ce implica dezvoltarea de software pentru platforma Windows Phone 8 si Windows Phone 9.

anunt-isoftstone-partener-microsoft-windows-phone-9

Al treilea indiciu si poate cel mai important, vine direct de pe site-ul companiei Microsoft si face referire la Windows 9 si browser-ul Internet Explorer 11, dupa cum se vede pe screenshot-ul de jos.

windows-9-internet-explorer-11

Nu stim ce planuri au cei de la Micrsoft cu noile versiuni de Windows, insa posiblitatea ca Windows 9 sa se lanseze in acest an este undeva la 50-60 la suta. Din informatiile noastre compania cu sediul in Sillicon Valley planuieste ca in fiecare an sa lanseze o noua versiune de Windows, orientandu-se mai mult catre terminalele portabile. Voi ce parere aveti?

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!