SmartphonesStiri

Primul Blackberry cu Android ar putea fi Blackberry Prague cu ecran full tactil

eveniment Blackberry 18 septembrie

La mijlocul saptamanii trecute se auzeau vorbe cum sa Blackberry ar putea lansa primul smartphone cu Android anul acesta, si ca, numele sau de cod ar putea fi Blackberry Venice (telefon cu slide), insa, un nou zvon sosit pe surse la unul din bloggurile specializate pe subiectul BB, sugereaza ca primul telefon cu Android poarta numele de cod Blackberry Prague si va fi un telefon cu ecran full tactil si fara tastatura fizica. De asemenea, va fi un telefon ieftin dedicat pietelor emergente.

Daca Blackberry Prague este intr-adevar primul telefon cu Android si este si un model accesibil, atunci inseamna ca, compania canadiana nu vrea sa riste un nou esec care i-ar putea aduce falimentul. In schimb, daca telefonul va avea succesul scontat pe aceste piete emergente cum este si Romania, ar putea aduce corabia companiei pe linia de plutire pana la finele lui 2015.

Blackberry Prague este asteptat sa debuteze in luna august, in timp ce slider-ul Blackberry Venice (care nu va rula Android, se pare) va fi lansat in octombrie sau noiembrie.

V-ar surade ideea achizitionarii unui smartphone accesibil Blackberry cu Android?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!