LaptopuriStiri

Primul Chromebook Asus confirmat chiar de seful companiei, Jerry Shen

Chromebook

Chromebook-urile sunt la mare cautare in ultimul an, in special in Statele Unite, in primul rand pentru pretul lor foarte mic, in al doilea rand pentru portabilitate (sub 1.5Kg greutate) si in al treilea rand, pentru ca ofera tot eco-sistemul de servicii Google, pe care foarte multi dintre noi le utilizam.

Recent, Google a anuntat un nou val, de astfel de Chromebook-uri, cu noua generatie de procesoare Haswell. Primul dintre ele, Acer C720, fiind lansat deja de la inceputul lunii octombrie. Un alt Chromebook lansat de curand, este si HP Chromebook 11, lansat de cei de la Hewlett-Packard in parteneriat cu Google.

Se zvoneste de ceva vreme, ca Asus si LG ar putea lansai si ei la randul lor, cate un astfel de laptop cu sistemul de operare Chrome OS, seful Asus, domnul Jerry Shen, confirmand chiar acest lucru in cadrul unei conferinte Asus ce avut saptamana aceasta.

Se pare ca Asus va lansa primul sau Chromebook in luna ianuarie cu un pret de $250, iar cea mai buna predictie ar fi ca, il vom vedea expus la CES 2014, in Las Vegas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!