StiriTelecom

Primul pachet Telekom Romania propune comunicare si divertisment nelimitat

pachet Telekom Romania

Vineri, 13 septembrie a avut loc debutul brandului Telekom Romania detinut de Deutsche Telekom, brand ce inlocuieste pe piata locala Cosmote Romania si Romtelecom, o zi care ne-a adus si primele informatii despre ofertele la abonament ale noului operator.

La sfarsitul acestei saptamani, noul operator, a prezentat prima oferta comerciala lansata sub brandul Telekom pentru clientii persoane fizice. Astfel, toti clientii noi vor beneficia de o singura factura pe care vor fi listate toate serviciile broadband mobil și fix, voce mobila si fixa si, de asemenea, divertisment TV. Noile servicii sunt livrate printr-o retea care asigura conexiuni de mare viteza prin intermediul tehnologiei 4G, care acopera mai mult de 50% din zonele urbane, respectiv FTTH (fibre to the home).

Noile pachete integrate, oferite de Telekom Romania Communications S.A. includ pana la patru servicii si acces la platforma TV proprie, disponibila de la 1 octombrie 2014.

Pentru o experienta completa Telekom, pachetul recomandat de companie include Mobile Unlimited si acces la Telekom TV sub forma de servicii web si mobile, Internel L și Voce M pentru 119 lei (26,42€)/ luna cu urmatoarele beneficii:

Screenshot (66)

În funcție de zonă și tipul de telefon, clienții pot beneficia de viteză 4G, de Internet fix cu viteze de pînă la 200Mbps în ariile cu acoperire FTTH și de până la 126 de canale TV acolo unde sunt disponibile serviciile de televiziune interactivă și cablu digital. Grila TV din zonele cu acoperire FTTH includ, de asemenea, canalele premium HBO, HBO Comedy& HBO HD, o soluție TV multi-room care oferă acces la o selecție de canale TV în format analog, în funcție de oraș.

Toti clienții care optează pentru acest pachet au acces automat la Telekom TV Web & Mobile L care include 66 de canale TV gratuite și la pachetul suplimentar Eurosport 360 HD.

De 4 ori comunicare nelimitată și divertisment cu oferta All- Inclusive

În prmeieră, clienții pot opta, de asemenea, pentru un pachet cu beneficii ultra-all-inclusive, care asigură de  4 ori comunicare nelimitată și divertisment, disponibil la tariful de 444 lei, TVA inclus (99 €): 3 abonamente Mobil Nelimitat L, TV L, Internet L și  voce L, precum și Internet mobil cu trafic recomandat de 4 GB și suplimentar conținut TV relevant precum MAXPAK, HBO Go,  pachetul HD, Eurosport 360 HD, Extra Liga 1, Disney Movies și Telekom TV Web & Mobile.

Pentru restul de oferte Telekom Romania, va rugam sa accesati site-ul operatorului.

foto credit: Telekom Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!