SmartphonesStiriTablete

Primul phablet Sony Xperia Z Ultra se lanseaza pe 4 iulie la Paris

sony xperia z ultra

Sony Mobile a programat un eveniment pentru data de 4 iulie, la Paris, acolo unde urmeaza sa dezvaluie un nou produs din seria Xperia. Conform invitatiei trimise presei din Franta, pare sa fie vorba despre primul phablet nume de cod Togari, ce va dispune de un ecran Full HD de 6.44 inch si va purta denumirea Sony Xperia Z Ultra.

Sony Xperia Z Ultra va avea si un accesoriu de tip stylus, si butonul de Power On/Off, un trademark al companiei in 2013, cel putin asa indica invitatia trimisa de Sony catre presa.

Conform zvonurilor primul phablet Sony va arata exact ca si Xperia Z (modelul de top actual), va fi echipat cu un procesor quad-core de la Qualcomm, este vorba de noua generatie de chipset Snapdragon 800 ce va avea o frecventa de 2.3GHz. Pe partea din spate phablet-ul va avea o camera foto de 8MP si una de 2.2MP pe partea din fata.

Nu avem date despre disponibilitatea pe piata a acestui terminal si nici pretul la care ar putea fi comercializat de catre producatorul nipon, dar vom reveni cu amanunte, atunci cand le vom avea.

Credeti ca Sony va avea succes cu un astfel de phablet, avand in vedere ca Samsung este arhi-cunoscut pentru seria Galaxy Note cu S Pen?

via PocketDroid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!